IJslander

Svanemærket, holdbart og urbant design
CADO Legepladser A/S | IJslander

Materialer

Aldersgruppe

Brands

Certificering

Legeværdi

⟵ Tilbage
Vis produkter: 20|50|100|Alle
 • SKU-nummer: IJ-4002-36
  Pris:

  Backstop’en til en Citybox er en bagbande i 100% genbrugeligt rustfrit stål med et patenteret bandesystem af stålwirer. Bandesystemet er designet til at falde ind i både bybilledet og naturen med sit transparente design. Endvidere er den designet til at kunne modstå hærværk og flittig brug, men den er også meget støjsvag, så boldspil ikke generer beboerne omkring boldbanen og så kræver den næsten ingen vedligeholdelse. En løsning med dette produkt er bla. opført på Israels Plads i København. Hør meget mere om Cityboxen og bandesystemet hos vores stand personale. Sikkerhedsareal: 13,25 x 0,09 x 3 m.

 • SKU-nummer: IJ-4002-49
  Pris:

  Backstop’en til en Citybox er en bagbande i 100% genbrugeligt rustfrit stål med et patenteret bandesystem af stålwirer. Bandesystemet er designet til at falde ind i både bybilledet og naturen med sit transparente design. Endvidere er den designet til at kunne modstå hærværk og flittig brug, men den er også meget støjsvag, så boldspil ikke generer beboerne omkring boldbanen og så kræver den næsten ingen vedligeholdelse. En løsning med dette produkt er bla. opført på Israels Plads i København. Hør meget mere om Cityboxen og bandesystemet hos vores stand personale. Sikkerhedsareal: 10 x 0,09 x 3 m.

 • SKU-nummer: IJ-4002-60
  Pris:

  Backstop’en til en Citybox er en bagbande i 100% genbrugeligt rustfrit stål med et patenteret bandesystem af stålwirer. Bandesystemet er designet til at falde ind i både bybilledet og naturen med sit transparente design. Endvidere er den designet til at kunne modstå hærværk og flittig brug, men den er også meget støjsvag, så boldspil ikke generer beboerne omkring boldbanen og så kræver den næsten ingen vedligeholdelse. En løsning med dette produkt er bla. opført på Israels Plads i København. Hør meget mere om Cityboxen og bandesystemet hos vores stand personale. Sikkerhedsareal: 8 x 0,09 x 4 m.

 • SKU-nummer: IJ-4002-61
  Pris:

  Backstop’en til en Citybox er en bagbande i 100% genbrugeligt rustfrit stål med et patenteret bandesystem af stålwirer. Bandesystemet er designet til at falde ind i både bybilledet og naturen med sit transparente design. Endvidere er den designet til at kunne modstå hærværk og flittig brug, men den er også meget støjsvag, så boldspil ikke generer beboerne omkring boldbanen og så kræver den næsten ingen vedligeholdelse. En løsning med dette produkt er bla. opført på Israels Plads i København. Hør meget mere om Cityboxen og bandesystemet hos vores stand personale. Sikkerhedsareal: 7 x 0,09 x 4 m.

 • SKU-nummer: IJ-4002-62
  Pris:

  Backstop’en til en Citybox er en bagbande i 100% genbrugeligt rustfrit stål med et patenteret bandesystem af stålwirer. Bandesystemet er designet til at falde ind i både bybilledet og naturen med sit transparente design. Endvidere er den designet til at kunne modstå hærværk og flittig brug, men den er også meget støjsvag, så boldspil ikke generer beboerne omkring boldbanen og så kræver den næsten ingen vedligeholdelse. En løsning med dette produkt er bla. opført på Israels Plads i København. Hør meget mere om Cityboxen og bandesystemet hos vores stand personale. Sikkerhedsareal: 8,25 x 0,09 x 4 m.

 • SKU-nummer: IJ-4002-70
  Pris:

  Backstop’en til en Citybox er en bagbande i 100% genbrugeligt rustfrit stål med et patenteret bandesystem af stålwirer. Bandesystemet er designet til at falde ind i både bybilledet og naturen med sit transparente design. Endvidere er den designet til at kunne modstå hærværk og flittig brug, men den er også meget støjsvag, så boldspil ikke generer beboerne omkring boldbanen og så kræver den næsten ingen vedligeholdelse. En løsning med dette produkt er bla. opført på Israels Plads i København. Hør meget mere om Cityboxen og bandesystemet hos vores stand personale. Sikkerhedsareal: 15 x 0,09 x 3 m.

 • SKU-nummer: IJ-4003
  Pris:

  Dette boldbur er perfekt til unge som gerne vil træne deres gadefodboldstricks. Produktet er lavet af rustfri stål stænger, og består af to integrerede mål (0,5 m høje). Pannafield kan fås i alle standard RAL farver.

 • SKU-nummer: IJ-4003-01
  Pris:

  CADOs Pannabane er et mini indhegnet boldbur, som blandt andet kan bruges til at spille streetfodbold. Endvidere er den designet til at kunne modstå hærværk og flittig brug, men den er også meget støjsvag, så boldspil ikke generer beboerne omkring boldbanen og så kræver den næsten ingen vedligeholdelse.

 • SKU-nummer: IJ-4004
  Pris:

  Pannafield udgør det perfekte mødested for børn, hvor de både kan hænge ud og hygge sig med hinanden, såvel som at spille bold. Dette runde boldbur med et diameter på 6 m er ideelt til unge som gerne vil træne deres gadefodboldstricks. Lige som med Citybox, er dette Pannefield produkt lavet af lydabsorberende rustfri stål stænger (2,5 m høje), og består af to integrerede mål (0,5 m høje). Produktet kan fås i alle standard

 • SKU-nummer: IJ-4004-01
  Pris:

  CADOs Pannabane er et mini indhegnet boldbur, som blandt andet kan bruges til at spille streetfodbold. Endvidere er den designet til at kunne modstå hærværk og flittig brug, men den er også meget støjsvag, så boldspil ikke generer beboerne omkring boldbanen og så kræver den næsten ingen vedligeholdelse.

 • SKU-nummer: IJ-4006
  Pris:

  Denne gennemsigtige backstop, som er udstyret med lydabsorberende rustfri stålwirer, sørger for at bolden altid bliver på banen. Produktet kan fås i alle standard RAL farver og kan nemt cutomizes efter ønske.

 • SKU-nummer: IJ-4007
  Pris:

  Denne gennemsigtige backstop, udstyret med lydabsorberende rustfri stålwirer og v-formet stolper, sørger for at bolden altid bliver på banen. Produktet kan fås i alle standard RAL farver og i en max. højde på 6 m.

 • SKU-nummer: IJ-4020
  Pris:

  Dette multifunktionsmål på 3,1 x 1,1 x 4 m består både af et fodboldmål og en basketkurv – produktet kan nemt integreres i en Citybox eller Backstop, og kan fås i alle standard RAL farver.

 • SKU-nummer: IJ-4101
  Pris:

  Denne helt specielle tavle kan nemt og hurtigt installeres i en Citybox. Tavlen kan QR-scannes af børn med deres smartphone, så de kan poste deres nyeste fodboldstricks online. Alt data samles på et specieltdesignet website, hvor de unge også kan kigge med på hinandens videoer. Dette redskab gør Citybox ekstra attraktiv og garanterer at Cityboxen aldrig løber tør for action. Tavlen monteres fast på Cityboxens stålwirer.

 • SKU-nummer: IJ-4102
  Pris:

  Denne helt specielle tavle kan nemt og hurtigt installeres i en Citybox. Tavlen kan QR-scannes af børn med deres smartphone, så de kan poste deres nyeste fodboldstricks online. Alt data samles på et specieltdesignet website, hvor de unge også kan kigge med på hinandens videoer. Dette redskab gør Citybox ekstra attraktiv og garanterer at Cityboxen aldrig løber tør for action. Tavlen monteres ved Cityboxens indgang.

 • SKU-nummer: IJ-5007-02
  Pris:

  Dette sjove vandanlæg byder på mange timers sjov og leg for børn – tryk på knappen og oplev vand sprøjte ud af stolpen i alle mulige retninger. Produktet kan også nydes af de mindre årige, da alt vandet løber væk efterfølgende. Obs. nærliggende strøm- og vandkilder nødvendige. (Der er mulighed for installation af solceller)

 • SKU-nummer: IJ-1851
  Pris:

  Små børn kan lege trygt og sikkert med dette vandtrug, grundet de blide og afrundede kanter. Vand og sand er altid en super kombination! Og trugets specielle design sørger for, at vandet altid løber væk. Dette produkt kan i øvrigt customizes til at blive sat sammen med flere andre vandtrug.

 • SKU-nummer: IJ-1852
  Pris:

  En favorit blandt børn, der svinger og leger med vand på samme tid. Denne vandsvinge kommer i en rund cirkel, der kan rumme 12 svingesæder. Vandsvingen er standard lavet af rustfrit stål.

 • SKU-nummer: IJ-1853
  Pris:

  En vandpumpe garanterer succes med børn. I varme sommeruge elsker børn at plaske rundt med vand. Denne vandpumpe kan bruges op til en maksimal dybde på 40,00m.
  Krav til denne pumpe er et kildefilter (minimum ø100 mm internt), hvor pumpecylinderen er placeret i dybden. Antallet af nødvendige rør afhænger af det lokale vandniveau (pumpecylinderen skal placeres mindst 2 m under vandstanden for at have vand tilgængeligt året rundt). 8m rør leveres som standard. Hvis du har brug for mere, bedes du angive dette i din anmodning om tilbud.

 • SKU-nummer: IJ-1854
  Pris:

  Denne kompakte vandopsætning passer til næsten ethvert sted, men sikrer stadig, at børn har det sjovt med vand og sand. Vandskålene er lavet af rustfrit stål og er standard udstyret med en håndpumpe og sandbord.

IJslander

Det hollandske firma IJslander blev grundlagt i 1996 med en klar mission: At skabe bæredygtige legepladser, sports- og bevægelsesmiljøer. I dag har de mere end 40 udannede smede ansat, der har specialiseret sig i at designe og skabe unikke og smukke produkter til uderum.

IJslanders produkter garanterer kvalitet, bæredygtighed og en solid æstetik til dit projekt. Alle produkterne er lavet af rustfrit stål, hvilket betyder minimal vedligeholdelse, lang levetid, sikkerhed mod vandalisme og en sparsom mængde slitage. Derfor er IJslanders produkter perfekte til en urban kontekst, hvor elementerne skal kunne klare lidt ekstra. Vores tidligere IJslander-løsninger – på lokationer som Gellerupparken i Aarhus, UCC Carlsberg [link] og Israels Plads i indre København [link] – har netop vist sig særdeles modstandsdygtige.

Alle produkterne er derudover produceret i 100% genanvendeligt, førsteklasses, rustfrit stål. Med til det følger en 20 års garanti på basiskonstruktioner, der beviser, at kvaliteten og materialerne er på det absolut højeste niveau. Skulle man derefter have lyst til at skille sig af med produktet, er redskaberne genanvendelige – og vil altså ved endt levetid have en materialeværdi i rustfrit stål. Det er IJslanders ’Cradle to Cradle’-princip, der sikrer, at redskaberne økonomisk og miljømæssigt vil udgøre et aktiv.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Send forespørgsel

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.