Tryk her for meget mere information om vores nye
Play Hotel serie!

IJslander udvikler mega legeplads!

 

Eventyrlysten
Legepladsen er pakket med spændende underholdning og udfordringer. Den består af flere etager, som er bygget op til de forskellige aldersklasser; De helt små kan lege i stueetagen, mens de større børn kan lege og udfordre sig selv på de øverste etager. En anden fordel ved legepladsen er, at den også kan placeres på mindre arealer, hvilket gør den tiltalende for et bredere segment end den traditionelle legeplads.

“Play hotellet” er modulopbygget, så modulerne kan flyttes nemt og hurtigt (indenfor en dag) til en anden placering, hvis ønsket. Dette gør legepladsen meget fleksibel.

 

Design

Legepladsens design er inspireret af Lego blokke. Et velafprøvet koncept, som vores producent IJslander har omdannet til gennemsigtige, stabile “containere” fulde af muligheder og udfordringer, hvor børn kan klatre, slappe af, krybe rundt, snige sig, svinge, rutsche og mere til. Alle blokke indeholder forskellige legeværdier; For eksempel kan børn slappe af i en blok, mens de kan klatre eller spille interaktive spil i en anden blok.

Derudover har denne version af ‘play hotellet’ spejle med forskellige funktioner som kan underholde børnene. På grund af det gennemskuelige design af legehotellet kan forældre og pårørende overvåge deres børn på sikker vis.

 

Tilpasset
Denne legeplads er designet og udviklet fuldstændigt efter kundens ønsker. Legepladsen er ideel til campingpladser, ferieparker, rekreative parker, dag-rekreation og forlystelsesparker og ikke mindst i centrum af byer og landsbyer.

Ønsker du mere information om denne legeplads, og hvordan vi kan tilpasse det til dine ønsker? Så er du velkommen til at kontakte os på 70 22 26 28 eller info@cado.dk.