Dato: 19-06-2019

Mandag var vores dygtige landskabsarkitekt Jeanette til
Play User Lab, sammen med en masse andre passionerede, voksne legebørn der til dagligt arbejder med ydelser, produkter eller andet, målrettet børn, leg og læring.

 

Temaet for mødet

Temaet var bl.a. hvordan man kan gå ind i en kreativ proces med børn, når man befinder sig i en ideudviklingsfase. Derudover i det hele taget vigtigheden af at kunne slukke den voksne hjerne og slippe fantasien løs – herunder komme op på børnenes niveau (ikke ned). Under workshoppen med Shane Brox blev et hav af ”skrald” omdannet til spøjse væsener med hver deres tossede historie.

Herunder ses ”Musikmyggen Mogens” der er på vej til karneval i Portugal 😉 Historien om Mogens er lang, kringlet, sjov, trist og hvad der ellers flød ud af de voksne børn den ene time der var til at producere. (Jeanette fortæller den gerne hvis i ses…)

 

Vi vægter den kreative proces højt i CADO:

Vigtigheden af at bevare det indre kreative barn og implementere det i designprocessen er noget vi i CADO vægter højt, når vi skal skabe et miljø der danner optimal ramme for børnenes leg. Vi ser legepladsen som et rum, der bidrager til børns udvikling og læring gennem bevægelse, leg og forståelse.

Denne evne til at bevare den åbne legende, kreative tilgang, er noget vi som voksne skal insistere på at træne løbende – også selvom hverdagen som leverandør består af regneark, planlægning, møder og alt det andet der skal til for at få opgaven løst i sidste ende.

 

Kontakt
Jeanette Sandberg Andersen
Landskabsarkitekt mdl
T: +45 2285 3939
E: jsa@cado.dk