Eltang skole og børnehave, blev alle meldt ind i Birkemose Golf Club i 2016. Dernæst etablerede klubben en 6 hullers multibane.

Eleverne fremlagde i sensommeren 2016 ønsker til den eksisterende multibane ”Spilop” bane og disse ønsker er nu gået i opfyldelse, efter at Fonden for Fynske Bank gerne ville støtte op omkring børnenes ønsker, ved at sponsorere indkøbet af en flot hytte og en udfordrende balancebane.

Derfor er der nu etableret en balancebane samt en hytte som kan bruges frit af Eltang skole og børnehave, men også for byens andre skoler og institutioner.

CADO er stolte af at være med i dette spændende projekt, hvor Birkemose Golf Club og Eltang skole og børnehave har etableret et spændende samarbejde.

Det flotte madpakkehus og balancebanen bruges allerede flittigt ag skolen, børnehaven og børn som er med deres forældre på golfbanen.

 

Ønsker du rådgivning til en ny legeplads som Birkemose Golf Club, der passer til dine behov og ønsker? Så er du velkommen til at kontakte os på 70 22 26 28
eller info@cado.dk.

Projektleder
Poul Erik Sørensen
Projektchef, Jylland
T: +45 2285 5020
E: pes@cado.dk