Find den rette side om CADO’s legepladser og uderum

På denne side har vi samlet CADO’s væsentligste sider. Hermed hjælper sitemappet dig til at finde præcis, hvad du søger på cado.dk: Lige fra information der hjælper dig i valget af den ny legeplads – Til assistance ved vedligeholdelse af CADO-legeområdet.

 

CADO Legepladser – Din indgang til CADO’s univers af legepladser og uderum.

 

Produkter

Faldunderlag – Vores bløde faldunderlag egner sig f.eks. til legepladsens gynger og klatrestativer. Her sikrer det, at barnet slår sig mindre, hvis uheldet er ude.

Sport & bevægelse – Bevægelsesprojekter som multibaner, pannabaner, trampoliner og skatermiljøer hjælper børnene med at få rørt sig samtidig med, at de har det sjovt.

Udemiljø/Udemøbler – Inventaret til udendørs brug passer ind de fleste steder, da det både er flot og robust. Så hvad end I mangler borde, bænke, pavilloner eller noget helt fjerde, har vi noget, der kan gøre byrummet mere spændende.

Legepladsredskaber – I CADO’s legepladsudstyr finder du et bredt sortiment af redskaber til legepladsen: Bl.a. klatreredskaber, sandkasser og vipper.

 

Kundegrupper

Arkitekter – Vi agerer gerne sparringspartner for arkitekter. Her har vi nemlig mangeårig erfaring med projekter, der vedrører fitness, sport samt leg- og bevægelse.

Fritid og ferie – Gennem vores mange års erfaring inden for oplevelsesmiljøer tilbyder vi hjælp til kunder, der driver campingplads, forlystelsespark og zoologisk have.

boldklubber – CADO’s ekspertise udi sports- og bevægelsesprojekter kan være en stor gevinst for boldklubber, som har brug for nye redskaber til deres bevægelsesmiljø.

Parker – Undgå at parken bliver et kedeligt rum uden aktivitet. Med vores legepladser sørger vi for liv i det grønne, mens respekten for naturen bibeholdes.

Boligforeninger – CADO hjælper boligforeninger med at skabe rum, hvor mennesker kan samles om spændende aktiviteter.

Skoler – Med udgangspunkt i skolens behov udarbejder vi løsninger, hvor børn kan lære, lege og bevæge sig: Det være sig multibaner, legehuse, klatresystemer og meget mere.

Legeplads til institutioner – Børnenes udvikling afhænger af, at deres motorik, balance og muskler bliver stimuleret. Derfor er vores legepladser en oplagt løsning til bl.a. børnehaver og vuggestuer.

Børnehaver – Med legepladser der lever op til strenge sikkerhedskrav, bidrager vi til, at børnehavernes små poder kan lege både godt og sikkert.

Vuggestuer – Vores legeredskaber er udviklet til at bidrage ved pædagogernes arbejde med at instruere børnenes leg. På den måde sikrer vi sammen, at de helt små bliver udfordret såvel sanseligt som fysisk.

 

Legepladstyper

Klassisk legeplads – Det trygge og stilrene valg, som sikrer simple legeredskaber med stor legeværdi og solid holdbarhed.

Temalegeplads – Når børnene kan boltre sig blandt temalegepladsernes eventyrlige riddere og drager, er kimen lagt for, at deres fantasi kan få frit spil.

Motionslegeplads – Hvem siger, at det skal være kedeligt at bevæge sig? Motionslegepladsen sikrer, at leg og motion går op i en højere enhed.

Urban legeplads – Med de urbane legeredskabers smukke design i rustfrit stål, er den urbane legeplads ikke bare sjov – Den er også en fryd for øjet.

Naturlegeplads – CADO Naturlegs autentiske design danner grundlag for mange timers udfordrende leg.

Vandlegeplads – Med vandleg på legepladsen er der også noget for de små vandhunde.

Stål legeplads – Redskaber af rustfrit stål kombinerer sjov leg med bomstærk kvalitet.

 

Brands

IJslander – Produkterne fra IJslander egner sig særligt til udsatte boligområder. Med deres kvalitetsbetonede og bæredygtige design, yder de nemlig god modstand mod slid og vandalisme.

Russell Play – Denne engelske producent opfylder strenge krav og har opnået certificeringer, hvad angår bæredygtighed, miljøstyring og kvalitet.

Kaiser & Kühne – K&K har ekspertise I at designe redskaber til legepladsen, hvor både voksne og børn kan være med: F.eks. med høje tårne der har heftige rutchebaner.

Spielart – Denne tyske virksomhed har med kunstneren Manuela Schwabe i front specialiseret sig i skræddersyede legeløsninger, som er designet i smukt Robinietræ.

KRUMMA-Flow – KRUMMA har fokus på at kombinere den stigende urbanisering med legeredskaber, som bringer os tættere på naturen. Hermed bidrager deres redskaber til børns udvikling gennem leg, der både stimulerer og skaber en følelse af at være til.

CADO Flex – Vores Flex-underlag yder børnene solid beskyttelse i deres leg. De enkelte produkter egner sig til forskellige belægningstyper og kan derfor imødekomme en række forskelligartede formål.

Vortex – Med deres mangeårige erfaring har Vortex stor ekspertise i at udvikle vandprodukter til legepladsen. De spændende løsninger rummer bl.a. mulighed for at tilføje lys, hvorved de også kan pryde aftenbilledet.

 

Referencer

Referencer – Gennemse gerne vores referencer og få en klarere idé om, hvad CADO kan gøre for jer. Vores referencer tæller bl.a. Den Blå Planet, Roskilde Gymnasium og Vejen Troldepark.

 

Kataloger

Kataloger – Med CADO’s kataloger I hånden, kan du hurtigt få et overblik over, hvad CADO kan gøre for dig: Hvad end du kommer som arkitekt, skole, daginstitution eller noget helt fjerde.

 

Om CADO

CADO – dit legepladsfirma – Vi er en danskejet legepladsvirksomhed med grene rundt i Skandinavien: Læs her nærmere om vores vision, værdier og sortiment.

 

Praktisk

Nyhedsbrev – Du kan holde dig opdateret om CADO ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev med din email-adresse.

Ledige stillinger – Kunne du tænke dig at blive del af et hold, hvor kreativ og personlig udvikling er omdrejningspunktet? Så er CADO måske en arbejdsplads for dig.

Presse – Vi har her samlet ressourcer, som hjælper pressen med at holde sig opdateret om vores virksomhed.

Legepladseftersyn – Med vores vejledning og anbefalinger til eftersyn, får du et lettilgængeligt redskab til, når du skal inspirere og vedligeholde legepladsen.

Min by min stemme – Som borger finder du med PDF-folderen “Min by min stemme” en beskrivelse af Spirerne fra NOORD. Den er oplagt at vedhæfte din eventuelle henvendelse til kommunen.

Rådgivning – Hos CADO får du en stærk samarbejdspartner, som står ved din side gennem hele processen: Lige fra planlægning til drifts- og vedligeholdelsesprocessen.

Garanti – Kvalitet er altafgørende hos CADO. Derfor stiller vi store krav til vores leverandører samtidig med, at vi selv giver de bedste garantier på de produkter, vi fører.

Vedligeholdelse – Vores serviceprogram betyder, at vi kan bidrage med alt fra rådgivning til sikkerhedsinspektion. Vi har dog samtidig samlet en række anbefalinger, som hjælper jer med at holde legeredskaberne flotte og sikre.

Legepladssikkerhed – Vi har nøje udvalgt samarbejdspartnere, som opfylder strenge standarder, hvad angår kvalitetsstyring og certificeringer.

Forretningsbetingelser – Her finder du en PDF, hvor du kan lære mere om CADO’s forretningsbetingelser.

Miljø – CADO tager et særligt ansvar for miljøet. Derfor er vores partnere udvalgt efter strenge kriterier, hvor de opfylder de påkrævede certificeringer inden for miljøstyring.

Serviceaftale – Med en serviceaftale hos CADO får du en række fordele, der sikrer, at legepladsen eller bevægelsesmiljøet yder på et tilfredsstillende niveau gennem hele dets levetid.

CSR-profil – Læs om vores CSR-profil. Vi har stort fokus på CSR, hvor vi lægger særlig vægt på at opføre os ansvarligt, idet vi tager hensyn til både samfund, mennesker og miljø.

Medarbejdere – Skal du have direkte kontakt til vores ansatte? Så kan du her finde deres telefonnumre og/eller email-adresser.

Kvalitet – Hos CADO er kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed alfa og omega. Derfor har vi valgt leverandører som Spielart, IJslander og Russell Play, der udmærker sig ved deres stærke renommé.

Finansiering – Vi kan qua vores samarbejde med Kommune Leasing tilbyde leasing-muligheder for jeres investering i den næste legeplads.

Rehabiliteringsfolder – Hos CADO er vi eksperter I udvikling af udendørs træningsmiljøer, som egner sig til rehabilitering og genoptræning. Udendørs træning rummer nemlig et stort potentiale, da naturen har en afstressende virkning.