CADO
CADO Legepladser A/S | Certificeringer

Certificeringer

Vores specielt udvalgte samarbejdspartnere er omfattet af certificering efter branchens strengeste krav inden for kvalitetssikring, miljøstyring og bæredygtighed

CADO ønsker at påtage sig et medansvar, for den verden vi lever i, og vores fælles fremtid både hvad angår natur, dyr og mennesker.

Hos CADO har vi stort fokus på miljø og bæredygtighed og vores specielt udvalgte samarbejdspartnere er omfattet af certificering efter branchens strengeste krav indenfor miljøstyring, bæredygtighed og kvalitetssikring.

Certificeringerne omfatter bl.a. SCC, ISO9001, ISO14001, VCA og TÜV, EN1176, EN1177 og CADO er godkendt som forhandler af FSC-certificerede trævare. Det er din garanti for at lege- og bevægelsesredskaberne produceres i højeste kvalitet og opfylder alle gældende standarder.

Spørgsmål? 
Ønsker du at høre mere, eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Standarder

FSC

CADO forhandler FSC-certificerede træprodukter, hvilket betyder, at træet stammer fra skove, hvor der drives ansvarlig skovdrift. FSC er en global mærkningsordning med bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Verdens Skove og Greenpeace. Mærket er din garanti for, at træet kommer fra bæredygtig skovdrift, hvor dyr og planteliv beskyttes, og skovarbejderne sikres ordentlige vilkår.

TÜV

TÜV er en teknisk inspektionsforening, der blev grundlagt for mere end 150 år siden og som lige siden har arbejdet for at forbedre den gældende sikkerhed i samfundet. Det startede på arbejdspladser men er siden da også kommet til at omfatte bl.a. legepladser. Hvis du ser TÜV-certificeringen på et legeredskab, betyder det, at redskabet er blevet tjekket og godkendt efter EN1176 (de europæiske sikkerhedsnormer).

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.