CADO

Hvem er CADO

Fremtidens uderum bliver skabt af entusiastiske og kreative medarbejdere, som sammen forener deres kompetencer i et fælles ønske om, at gøre verden sjovere og mere meningsfuld at bevæge sig i.

Vi lever i en moderne verden, hvor vi bliver flere og flere mennesker, vi flytter tættere og tættere sammen, og vi har mindre og mindre plads at bevæge os på. Det gælder for både voksne og for børn. Så hvad skal vi gøre? Hvordan skal vi forme vores uderum til luft og leg og liv? 

Hos CADO skaber vi fremtidens løsninger. Vi gentænker, nytænker og udvider vores sortiment med de mest banebrydende nye idéer fra hele verden, så vi kan skabe en plads til leg, der er sund for både krop og sjæl.

Vision og værdier

Hos CADO har vi et klart mål – vi arbejder hver dag på at udfordre de eksisterende rammer og skabe mere og bedre plads til leg og bevægelse. Vi skaber, udvikler og leverer unikke løsninger med et fokus på harmoni og bæredygtighed med respekt for vores kommende generationer.

Vi har i mange år designet, produceret og leveret legepladser, sports- og bevægelsesprojekter og uderum til hele Danmark, Sverige og Norge, og det gør vi med professionel og kompetent rådgivning og høj service.

Vores mission er at være det førende legepladsfirma og designe fremtidens uderum – og det forpligter. Derfor har vi altid fokus på vores grundværdier: troværdighed, innovation og bæredygtighed.

et passioneret arbejde med fremtidens løsninger

Vores model

creativity

En god løsning starter med en kreativ idé. Når man tænker kreativt bliver udfordringer nemlig til muligheder. Vores kreative hold bruger deres store erfaring – vi ved hvad til hvem og hvorfor – når vi skaber løsninger, der ser på mulighederne fra børnenes perspektiv. Når vi gør det, er kreativiteten nemlig noget, vi giver videre. 

Activity

Hvem skal bruge løsningen? Hvordan skal den bruges? Det er afgørende for både udtryk og funktion. Ønsker man en løsning, der kan samle børnene og få sat gang i aktiviteten, kræver det forarbejde. Vores hold trækker på mange års erfaring og ekspertise, når de finder den bedste løsning til at opnå netop det.

Design

Fra bæredygtige materialer, der holder længe, til stærke, enkle, speciallavede løsninger. Når vi designer, skaber vi en identitet, der passer smukt ind i området, og som byder op til mange forskellige typer leg.

organization

Vores mission er at skabe og udvikle fremtidens uderum, og det lykkes på grund af et kompetent hold af dedikerede medarbejdere, der brænder for deres arbejde. Vi er med fra idé helt indtil at løsningen står færdig.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.