CADO
CADO Legepladser A/S | Legepladstyper | Vandlegepladser

Ny vandlegeplads med CADO

Det er blevet populært at inkludere vandleg på sin legeplads og en vandlegeplads er helt sikker noget, som vil vække begejstring hos både de helt små og de større børn.

De fleste børn holder af at lege med vand og at kunne kombinere det med eksempelvis sand og diverse legeredskaber, skaber et fantastisk udgangspunkt for mange timers sjov og leg. Enten om det er sammen med andre, eller når barnet måtte ønske at lege alene.

Hvis I er i tvivl om, hvad den bedste løsning vil være i forhold til jeres vandlegeplads og den målgruppe, som færdes dér, har vi her hos CADO både det udstyr og den ekspertise, der skal til for at sikre jer den optimale løsning.

CADO har to agenturer Kaiser & Kühne og Vortex, der hver især er verdensledende i design og produktion af redskaber og løsninger til henholdsvis leg med vand og leg i vand.

Kontakt os på 70 22 26 28, hvis I har brug for en snak om jeres behov, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning.

En vandlegeplads er ofte sjov

En vandlegeplads er ofte et hit hos børn, især i de varme måneder, hvor det ikke gør så meget at man måtte blive en smule våd. En vandlegeplads kan dog også blot have vand som tema, og ikke nødvendigvis give risiko for at man bliver våd.

Hos CADO er vores produkter er særligt udviklet til at skabe en sikker, men alligevel udfordrende legemiljø for børn i alle aldre. I forhold til vandleg er vores søster-brand Vortex blandt de førende på markedet.

Derudover har vi et stort udvalg af andre produkter, som kan kombineres med vandleg, såsom forskellige typer af legeredskaber, borde og bænke, pavilloner og meget mere.

CADOs rolle

Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at I får en vandlegeplads, der lever op til jeres forventninger – og som både børn og voksne vil elske at bruge. Det gør vi via en god organisation som kan hjælpe jer lige fra ide og projektering, til opbygning af vandlegepladsen.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan komme ud og se på jeres vandlegeplads og give jer et uforpligtende tilbud.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.