Referencer

Hvad leder du efter i en legeplads? En middelalderborg? Et vikingeskib? Måske en lille, farverig kringelkrog til en vuggestue? Eller et 30 m. højt klatretårn med 3-4 rutsjebaner? Hvad med verdens førende vandleg?

Hvad med et boldbur? Skal det være ikonisk farvet eller rent og minimalistisk? Rustfrit, holdbart og svanemærket? Skal den være en del af et urbant byrumsmiljø eller samle et naturområde?

Hos CADO finder du det hele, og her har vi samlet det bedste. Nedenfor finder du et udvalg af vores referenceprojekter, som vi har udført gennem tiden. De er nøje udvalgte og afspejler vores brede repertoire af både legepladser, sportsbaner og byrum. Her kan du lade dig inspirere af smukke, kreative og innovativ løsninger.

Vi opdaterer løbende listen med vores nyeste projekter. Så gå på opdagelse her, hvor du både kan læse om de unikke idéer bag projekterne, og den legeværdi, de bidrager med.

Inspireret? Eller stadig i tvivl? 

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker rådgivning, har spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud.

  • Alle
  • Arkitekt
  • Boligområde
  • Daginstitution
  • Fritid og forlystelse
  • Park og byrum
  • Skole
  • Sport og bevægelse
  • Vandleg
Fritid og forlystelse

Bakken

MiniBakken er en fantasifuld legeplads, der er skræddersyet til Bakkens rige historie og lokation

LÆS MERE ⟶
Skole

Stengård Skole

Legetårnet på Stengård Skole er en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i vores enkle og elegante, arkitekttegnede CADO Play-serie.

LÆS MERE ⟶
Park og byrum

Madsbyparken

Temalegepladsen er designet efter Klods-Hans med dyrefigurer, en sandkasse til mudderkager, en prinsesse, der venter i et (lege)tårn, og hovedpersonen selv.

LÆS MERE ⟶
Fritid og forlystelse

Bredekærgård

Legepladsen er som taget direkte ud af børnenes første billedbog om bondegårdslivet. Her finder man tamdyr, kæmpegrøntsager, halmballer, og meget mere.

LÆS MERE ⟶
Park og byrum

Voldene i Fredericia

Legeområdet inviterer både til leg og læring med elementer, der er bygget over historiske steder som Vandtårnet, Nørreport og palisaderne, og som kan få de besøgende interesseret i områdets historie.

LÆS MERE ⟶
Park og byrum

Bruksparken, Finspång

Anlægget i Bruksparken i Finspång består af ti flotte, farverige og spændende vandredskaber, der vil inspirere og glæde både store og små børn.

LÆS MERE ⟶
Fritid og forlystelse

Legoland Castle Hotel

Ridderborgen er tematiseret efter hotellets middelalderlige, legoagtige ydre og skabt i samarbejde med vores skævt tænkende leverandør Spielart.

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Knuthenborg Safaripark

På en blød, varm, rød og gul slette skyder en hel, lille verden op midt i Knuthenborg Safariparks afrikansk inspireret forlystelsesparadis Limpopoland.

LÆS MERE ⟶
Park og byrum

Langelands Plads

Med det nye lege- og uderum på Langeplads Plads på Frederiksberg er der lagt stor vægt på at skabe en plads til både fysisk aktivitet og rolige gøremål.

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Legoland Castle Hotel

Hvad enten det er som Kong Arthur og ridderne af det runde bord eller som Robin Hood og hans fredløse venner, kan børnene her boltre sig mellem riddertidens borgmure og udkigstårne.

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

UCC Campus Carlsberg

Med det nye, racerrøde boldbur, kan man nyde solen og frist luft langt fra vejens os, og med udsigt over byens skyline kan man roligt sige, at designet “når nye højder”.

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Fårup Sommerland

Det var vigtigt i samarbejdet med Fårup, at vi lavede en legeplads, der passede ind i parkens helt unikke tema – skoven og dens dyr.

LÆS MERE ⟶
Fritid og forlystelse

Vejers Strand

Den nye vikingelegeplads nær ved stranden er allerede til stor glæde for turister og fastboende i området

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Kalundborg Havnepark

Den maritime legeplads vækker børnenes fantasi, styrker og udvikler deres motoriske evner, og som prikken over i’et tager den stort set ikke noget af den flotte udsigt.

LÆS MERE ⟶
Fritid og forlystelse

Tivoli Friheden

I Tivoli Friheden finder du Billeby-området for familier og de mindre gæster, hvor der blev ønsket en tematiseret legeplads.

LÆS MERE ⟶
Fritid og forlystelse

Fårup Sommerland

På legepladsen kan man slippe fantasien løs og følge skovens dyr ind og ud af træer og op i fugleredegyngen eller til harehop balancebanen.

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Hasle Camping

På campingpladsen bliver der hver sommer skabt minder om en barndomsferie i sus og brus på områdets vandlegeplads.

LÆS MERE ⟶
Arkitekt

Ishøj Strandparken

Legepladsen er skabt i et råt design, der stadig gemmer på en håndfuld stærke, tematiske detaljer, som søstjerne på klatretårnet og havmågerne i masterne.

LÆS MERE ⟶

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.