CADO

Kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og for os er sikkerhed og bæredygtighed meget vigtigt

Stållegepladser
Redskaberne kommer fra vores 2 svanemærkede agenturer IJslander og Kaiser & Kühne. De adskiller sig på deres mangeårige virke i branchen, anerkendte renommé i verden, forskning og nytænkning inden for design og legeværdi og tilgang til at skabe bæredygtige legepladser. De 2 producenter eksporterer deres legeredskaber til hele verden – CADO har det skandinaviske agentur. En garanti på 30 år på konstruktioner og 3 år på alt andet beviser, at kvalitet og materialer er i absolut højeste niveau. Vores stålredskaber er endvidere vandalsikkert, kræver begrænset vedligeholdelse og er udviklet i 100% genbrugeligt rustfrit stål. Det ubetinget stærkeste og mest miljørigtige, som kan leveres.

Temalegepladser
Vores redskaber kommer fra det tyske firma Spielart, som startede i 1991. I dag er de mere end 100 specialuddannede træarbejdere og snedkere, der er specialiseret i at skabe smukke skræddersyede legekonstruktioner i robinietræ og lærk. Spielart eksporterer deres legeredskaber til mere end 20 lande i Europa – CADO har det skandinaviske agentur. En garanti på 10 år på træet og 5 år på alt andet udstyr beviser, at kvalitet og materialer er i absolut højeste kvalitet.

Robinielegepladser
Redskaberne udføres i rustikke materialer af højeste kvalitet. Hovedsageligt i FSC-certificeret robinietræ, eg og lærk, der efter grundig afpudsning behandles med miljøvenlige giftfrie olier. Valg af materialer og den efterfølgende forarbejdning af disse er vigtig og grundlæggende for et smukt, robust og holdbart trælegeredskab, der bliver kønnere med årene. Robinietræet har med sine organiske former og varme glød en meget lang levetid. Den lange levetid og holdbarhed skyldes træets tætte årestruktur og høje naturlige indhold af garvesyre og olier. Alt hvad vi bruger af træ er naturligvis miljøcertificeret og bæredygtigt. En garanti på 10 år på robinietræ mod råd og svamp og 3 år på alt andet beviser, at kvalitet og materialer er i absolut højeste niveau.

Parkinventar
Vores inventar kommer fra et udvalg af flere leverandører. Produkterne er fremstillet i de absolut bedste materialer: Norrlandsfyr, lærk, robinie, genbrugsplast og rustfrit stål. Produkterne er designet til at blive brugt og kunne modstå vejr og vind, men er samtidig en fryd for øjet i både bybilledet og naturen.

Hos CADO har vi stort fokus på miljø og bæredygtighed og vores specielt udvalgte samarbejdspartnere er omfattet af certificering efter branchens strengeste krav indenfor miljøstyring, bæredygtighed og kvalitetssikring.

Læs mere om vores forskellige certificeringer.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.