CADO
CADO Legepladser A/S | Legepladstyper | Motionslegepladser

Motionslegepladser

Motionslegepladser er en glimrende idé til både børn og voksne, da man på den måde kan gøre motion til en del af legen, hvilket medvirker til at motion og fysisk aktivitet bliver endnu sjovere.

Man kan i dag finde motionslegepladser mange forskellige steder, dette kunne blandt andet være kommunale legepladser og legepladser på institutioner. Det kan også lade sig gøre at etablere en mindre motionslegeplads i private haver og foreninger.

CADO Outdoor Fitness er produceret i de bedste kvalitetsmaterialer, der kan modstå vind og vejr. De skaber rum til fysisk udfoldelse lige der, hvor folk mødes og opholder sig. På den måde inviterer redskaberne direkte til at blive udforsket og brugt. De giver rig mulighed for bevægelse på tværs af alle aldre og niveauer. Aktivt fysisk samvær giver nærvær og god energi.

Sortimentet giver dig inspiration og et indblik i, hvad vi kan tilbyde, men skulle du ønske noget andet, tager vi gerne en snak med dig, så vi sammen kan skabe netop de forhold, som du efterspørger.

Du er velkommen til at kontakte os på 70 22 26 28, hvis du ønsker ideer og vejledning til at designe dit bevægelsesmiljø.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.