CADO
CADO Legepladser A/S | Virksomhedens samfundsansvar (CSR)

Virksomhedens samfundsansvar

Om man kalder det samfundsansvar, social ansvarlighed eller CSR, handler det om, at vi forsøger at udvise ansvarlighed ift. det samfund, vi lever i, og den verden, vi efterlader til de næste

Bæredygtig forretning
Vi tager ansvar – for mennesker, miljø og samfund. Vi bygger vores bæredygtige forretning på et fornuftigt fundament, hvor vi afvejer forretningsinteresser med hensyntagen til menneskerne og verdenen omkring os.
Bæredygtighed er faktisk noget af en nøgleprioritet for os. Af samme grund har vi også i løbet af de sidste par år brugt mange kræfter på at få svanemærket en stor del af vores sortiment. Svanemærkning opnår man kun ved at møde de strengeste krav fra Miljømærkning Danmark, som bl.a. omfatter materialernes livscyklus og indhold af skadelige stoffer, redskabernes sikkerhedsniveau, samt drift- og vedligeholdelse.

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige certificeringer, herunder Svanemærket.

Bevægelse og sundhed
Hos CADO ønsker vi glade, sunde, trygge og effektive medarbejdere. Man kommer ikke sovende til en god og effektiv arbejdsplads, og derfor arbejder vi konstant for at gøre en positiv forskel på alle de områder, vi har mulighed for at påvirke. Vi investerer f.eks. i vores medarbejdere med muligheder for bl.a. uddannelse, træning og personlig udvikling.

Bevægelse og sundhed er ikke kun vores vision men også vores dagligdag. Derfor har vi bl.a. tilvalgt økologi i form af en madordning med sund og varieret kost gennem hele arbejdsdagen og motionstilbud til alle medarbejdere, der booster energiniveauet og spreder smil på arbejdspladsen.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.