CADO
CADO Legepladser A/S | Rådgivning

Rådgivning

Hos CADO får vi projekter helt i mål. Vi står til rådighed under hele processen lige fra første idé, planlægning og projektering til udførelse og den efterfølgende drifts- og vedligeholdelsesproces.

CADO er et firma med mere end 15 års erfaring i legepladsbranchen, og vi har skabt nogle af landets største og mest ikoniske legepladser. De bedste løsninger opstår i samarbejde med vores kunder, og af den grund skal det være så let så muligt at arbejde sammen med os. Derfor har vi også samlet en bred vifte af kompetencer under samme tag, så processen kan blive så strømlinet og helstøbt som muligt.

En af de steder, hvor vi skiller os ud fra mange andre leverandører, er, at flere af vores medarbejdere har stor erfaring med – og er certificeret i – den teoretiske del af legepladsinspektion. Dvs. at vi ikke bare kan sælge redskaberne, men vi kan også være med til at rådgive og vejlede om, hvad man lovligt kan og må, og hvordan idéen kan tilpasses, hvis et problem skulle opstå, for at opnå en ny, forbedret og mere sikker løsning.

Kommer du f.eks. til os med ønsket om at købe et legetårn, kan vi ikke bare hjælpe med at sælge dig produktet, vi kan også hjælpe med logistik, sikkerhed, faldunderlag osv.

Erfaring og teoretisk viden har vi også, når det kommer til at design. Vi har nemlig flere uddannede arkitekter ansat, der kan projektere og visualisere din næste legeplads fra alle tænkelige vinkler, så du kan give din tommel op med ro i maven over at vide, hvad det er, du går ind til.

Bæredygtighed
Bæredygtighed er noget, der står vores hjerte meget nær. I 2019 blev vi f.eks. den første danske legepladsleverandør til at få svanemærket en stor del af vores sortiment – hvilket er din garanti for, at det lever op til de skrappeste krav om bl.a. materialernes livscyklus, indhold af skadelige stoffer, redskabernes sikkerhedsniveau, samt drift- og vedligeholdelse. Så hvis du ønsker at lave nogle bæredygtige, miljøbevidste tiltag i dit næste projekt, så står vi klar med rådgivning og vejledning.

Læs mere om vores udvalgte samarbejdspartnere, der er omfattet af certificering efter branchens strengeste krav inden for kvalitetssikring, miljøstyring og bæredygtighed.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.