CADO
CADO Legepladser A/S | Garanti og reklamation

Garanti og reklamation

CADO stiller i tråd med vort ønske og ideologi de størst mulige krav til vore leverandører, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Legeredskaber fra CADO er produktansvarsforsikrede og overholder bestemmelserne i den europæiske standard for legeredskaber EN 1176 og for faldunderlag EN 1177. Vi sætter ikke bare de strengeste krav til os selv, det gør vi også til vores leverandører, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en af markedets bedste garantier på vores produkter.

Vi tilbyder:

  • 12 års garanti på robinietræ og eg *. 10 års ekstra garanti, udover de 2 års lovpligtig, for nedbrydning forårsaget af råd og svamp på robinietræ og eg*
  • 5 års garanti på alle 3-partsdele (som rutsjebaner, net, kæder, osv.)
  • 20 års garanti på Citybox og CADO stålleg i rustfrit stål.
  • 20 års garanti på fabrikationsfejl i hovedelementer og 10 års garanti på de øvrige elementer.
  • 3 års garanti på bevægelige dele.

Vi har et omfattende serviceprogram, hvilket betyder, at vi kan løse alle opgaver indenfor rådgivning, installation, vedligeholdelse og sikkerhedsinspektioner. Ved udskiftning af defekte eller slidte dele skal der altid anvendes originale reservedele fra CADO, såfremt garantiordningen ønskes bibeholdt.

*Alt træ arbejder. Man må derfor forvente revnedannelser i træet. Revnedannelser der sker inden for de første 2 år, og som påvirker sikkerheden, vil være omfattet af garantien. Nedbrydning skal have et omfang, så træets bæreevne er utilstrækkelig i forhold til EN1176. Nedbrydning, der kun har betydning for udseendet, er ikke omfattet af garantien.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores garantier, er du velkommen til at kontakte os

Reklamationsformular

Vi er kede af, at det er blevet nødvendigt at reklamere over et CADO produkt. Vi vil derfor gøre vores bedste for at finde en hurtig og god løsning.

Vi skal bruge følgende oplysninger for at yde en effektiv reklamationsbehandling:

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.