Vi har stor erfaring med at lave special-designede løsninger til bevægelseshæmmede og mennesker med handicap og særlige behov

Her kan du se en oversigt over vores Redskaber til bevægelseshæmmedeI kategorierne Sanseleg og Lydleg findes også masser af udstyr, som er velegnet til mennesker med handicap.

Design og løsninger til mennesker med særlige behov er altid berigende og givende for alle. Inkluderende løsninger skaber mulighed for, at mennesker mødes uanset mobilitet og evner. Nedsatte evner og udfordret mobilitet er blot et spørgsmål om designets funktionalitet og tilgængelighed.

I CADO har vi god erfaring med at skabe miljøer til alle og udfordre rammerne, så de skaber mulighed for rummelighed og sanselige oplevelser på mange niveauer.

 

Vi er gennem vores agentur Vortex leveringsdygtige i unikke vandlegepladser, som er et stort hit hos børn både med og uden særlige behov. Se hele vores Vortex sortiment her.

At inkludere alle skaber spændende møder og muligheder for udvikling og læring begge veje. Dér hvor vi alle kan mødes kan vi skabe indsigt i hinandens forskelligheder, evner og udfordringer. I oplevelsen og forståelsen udvikles overskud og rummelighed, som skaber mangfoldighed og god energi.

Vores fælles byrum skal være inspirerende og lærerige for alle, så mangfoldighed og indsigt i hinanden kan skabe nye relationer til gavn for alle.

Herover er nogle eksempler på special-designede løsninger, som vi har lavet i samarbejde med vores agentur Spielart.

Vi står gerne til rådighed med ideer og forslag. Kontakt os på tlf.
7022 2628 eller skriv til info@cado.dk for at høre mere om dine muligheder.