CSR er et bærende element i CADO, og et område vi konstant udbygger. CSR er en afgørende og vigtig faktor for fortsættelsen af vores positive resultater i fremtiden. For CADO handler CSR om at opføre sig ordentligt i alle aspekter, og forsøge at gøre en forskel på alle de områder, som vi har en mulighed for at påvirke positivt.

Vi arbejder konstant for at vores medarbejderstab er trygge, sunde og effektive – gennem mulighed for uddannelse, træning, personlig udvikling mm. Vi har tilvalgt økologi i form af frugt og madordning med sund og varieret kost i hele arbejdstiden. Ydermere tilbyder vi attraktivt motionstilbud til vores medarbejdere, som giver os mulighed for at optimere energiniveauet og sprede smil på arbejdspladsen. Bevægelse er ikke kun i visionen, men også i dagligdagen.

Vi ønsker at agere ansvarligt i vores hverdag og afveje forretningsinteresser under hensyntagen til mennesker, miljø og samfund. Vi opbygger den bæredygtige forretning, skabt på et fornuftigt grundlag, byggende på vores kerneværdier og frem for alt af dygtige og engagerede medarbejdere, der bakker op om disse aktiviteter gennem daglig involvering.

 

 

Se vores CSR-profil her.