CADO stiller i tråd med vort ønske og ideologi de størst mulige krav til vore leverandører, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Legeredskaber fra CADO er produktansvarsforsikrede, og overholder bestemmelserne i den europæiske standard for legeredskaber EN 1176 og for faldunderlag EN 1177. Vi stiller i tråd med vort ønske og ideologi de størst mulige krav til vores leverandører, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det betyder for dig, at vi kan tilbyde en af markedets bedste garantier på vores produkter.

Vi giver 12 års garanti på robinietræ og eg. Ud over den lovpligtige garanti på 2 år giver vi yderligere 10 års garanti for nedbrydning forårsaget af råd og svamp på træsorterne robinie og eg.
5 års garanti på alle 3.-parts dele som rutsjebaner, net, kæder mm.
20 års garanti på Citybox og rustfrit stålleg. Vi giver 20 års garanti på fabrikationsfejl i hovedelementer og 10 års garanti på de øvrige elementer. Der gives 3 års garanti på bevægelige dele.

Vi har et omfattende serviceprogram, som betyder, at vi kan løse alle opgaver inden for rådgivning, installation, vedligeholdelse og sikkerhedsinspektioner.

Ved udskiftning af defekte eller slidte dele, skal der altid anvendes originale reservedele fra CADO, såfremt garantiordningen ønskes bibeholdt. Alt træ arbejder. Der må derfor forventes revnedannelser i træet. Revnedannelser der sker inden for de første 2 år, og som påvirker sikkerheden, vil være omfattet af garantien. Nedbrydning skal have et omfang, så træets bæreevne er utilstrækkelig i forhold til EN1176. Nedbrydning der kun har betydning for udseendet er ikke omfattet af garantien.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores garantier, er du velkommen til at kontakte os på 7022 2628 eller info@cado.dk.