Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og for os er sikkerhed og bæredygtighed meget vigtigt.

CADO NATURLEG udføres i rustikke materialer af højeste kvalitet. Hovedsageligt i FSC-certificeret robinietræ, eg og lærk, der efter grundig afpudsning behandles med miljøvenlige giftfrie olier. Valg af materialer og den efterfølgende forarbejdning af disse er vigtig og grundlæggende for et smukt, robust og holdbart trælegeredskab, der bliver kønnere med årene. Robinietræet har med sine organiske former og varme glød en meget lang levetid. Den lange levetid og holdbarhed skyldes træets tætte årestruktur og høje naturlige indhold af garvesyre og olier. Alt hvad vi bruger af træ er naturligvis miljøcertificeret og bæredygtigt. En garanti på 10 år på robinietræ mod råd og svamp og 3 år på alt andet beviser, at kvalitet og materialer er i absolut højeste niveau.

CADO STÅLLEG kommer fra vores 3 agenturer IJslander, Kaiser & Kühne og Russell Play. De 3 agenturer er specielt udvalgte grundet deres mangeårige virke i branchen, anerkendte renommé i verden, forskning og nytænkning inden for design og legeværdi og tilgang til at skabe bæredygtige legepladser i stål. De 3 agenturer eksporterer deres legeredskaber til hele verden – CADO har det skandinaviske agentur. En garanti på 30 år på konstruktioner og 3 år på alt andet beviser, at kvalitet og materialer er i absolut højeste niveau. Vores stålredskaber er endvidere vandalsikkert, kræver begrænset vedligeholdelse og er udviklet i 100% genbrugeligt rustfrit stål.

CADO TEMALEG kommer fra det tyske firma Spielart, som startede i 1991. I dag er de mere end 100 specialuddannede træarbejdere og snedkere, der er specialiseret i at skabe smukke skræddersyede legekonstruktioner i robinietræ og lærk. Spielart eksporterer deres legeredskaber til mere end 20 lande i Europa – CADO har det skandinaviske agentur. En garanti på 10 år på træet og 5 år på alt andet udstyr beviser, at kvalitet og materialer er i absolut højeste kvalitet.

CADO PARK kommer fra et udvalg af flere leverandører. Produkterne er fremstillet i de absolut bedste materialer: Norrlandsfyr, lærk, robinie, genbrugsplast og rustfrit stål. Produkterne er designet til at blive brugt og kunne modstå vejr og vind, men er samtidig en fryd for øjet i både bybilledet og naturen.

tuv FSC