CADO er i rivende vækst

Vil du være med i et dynamisk og nytænkende team i rivende udvikling, hvor kreativitet og personlig udvikling er nøgleordene?

Royal-branding-jpg

CADO er en spændende vækstvirksomhed med afdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Vi designer og leverer legepladser og uderum, hvor fokus er på design og interaktion, der understøtter børns leg og bevægelse. Vi skaber sikre, sjove og innovative legepladser for børn i alle aldre. Du kan læse nærmere om vores ideologier og visioner her.

Senior projektsælger Jylland

Brænder du for at være en del af et vinderhold? Motiveres du af at skabe unikke og enestående legepladser, bevægelsesmiljøer og uderum? Er du projektsælger med erfaring og sans for leg, læring og bevægelse i børnehøjde? Kan du sige ja til ovenstående spørgsmål, så er det måske dig, der skal være vores nye senior projektsælger i CADO A/S.

Se hele stillingsopslaget her:

 

Faglært Anlægsgartner

Til udførsel af diverse anlægsmæssige opgaver i forbindelse med montage af legepladser, søger CADO og Udebyg en ny dygtig medarbejder med anlægsgartnerbaggrund eller viden og erfaring indenfor området.

Se hele stillingsopslaget her:

 

Legepladsmontør

Til installation og montage af legepladser og udemiljøer søger CADO en ny medarbejder med en baggrund som enten tømrer, anlægsgartner eller med anden håndværksmæssig tilgang.

Se hele stillingsopslaget her:

Nedenfor kan du indsende din ansøgning, CV og portefølje.
Vi har modtaget indsendte, når du ser “Tak for din ansøgning” skiltet.
Der sendes ikke bekræftelses-mail retur for modtagelse.
The simplest way to manage projects out there

Vision og værdier

CADO har et klart mål – vi vil gennem produktion og levering af unikke produkter gøre en forskel og skabe harmoni og balance med respekt for vores kommende generationer.

Vi tror på, og arbejder hver dag på, at udfordre de eksisterende rammer og skabe mere bevægelse – vi gør det med design, unikke produkter og en bæredygtig tanke.

 

CADO vokser og har løbende brug for dygtige medarbejdere

Hvis du kunne tænke dig at arbejde med spændende projekter, der har leg og bevægelse helt inde i hjertet, så hold øje med os her og på de sociale medier.

Hvis du ser dig selv som en del af vores team kan du sende en uopfordret ansøgning til info@cado.dk.