Vores specielt udvalgte samarbejdspartnere er omfattet af certificering efter branchens strengeste krav inden for kvalitetssikring, miljøstyring og bæredygtighed.

CADO ønsker at påtage sig et medansvar, for den verden vi lever i, og vores fælles fremtid både hvad angår natur, dyr og mennesker

 

Hos CADO har vi stort fokus på miljø og bæredygtighed og vores specielt udvalgte samarbejdspartnere er omfattet af certificering efter branchens strengeste krav indenfor miljøstyring, bæredygtighed og kvalitetssikring.

 

Certificeringerne omfatter bl.a. SCC, ISO9001, ISO14001, VCA og TÜV, EN1176, EN1177 og CADO er godkendt som forhandler af FSC-certificerede trævare. Det er din garanti for at lege- og bevægelsesredskaberne produceres i højeste kvalitet og opfylder alle gældende standarder.

 

 

tuv              

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte os på

7022 2628 eller info@cado.dk.

 

FSC®

CADO forhandler FSC-certificerede træ produkter, hvilket dokumenterer at træet stammer fra skove hvor der drives ansvarlig skovdrift. FSC er en global mærkningsordning (til træ og papir) med bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Verdens Skove og Greenpeace. Mærket er din sikkerhed for at træet kommer fra bæredygtig skovdrift, hvor dyr og planteliv beskyttes, og skovarbejderne sikres ordentlige vilkår