Fremtidens uderum bliver skabt af entusiastiske og kreative medarbejdere, som sammen forener deres kompetencer i et fælles ønske om, at gøre verden sjovere og mere meningsfuld at bevæge sig i. Et arbejde, som synes vigtigere og vigtigere i takt med, at mennesker flytter tættere sammen, og i dagligdagen udfordres af mindre og mindre bevægelse på mindre og mindre plads. CADO er vores model for et passioneret arbejde med løsninger – der kan skabe både fysisk og mental balance i disse hastigt voksende urbane miljøer.

 

 

Den bærende faktor i en god, stærk, stabil og funktionel løsning, er ideen bag. Ideen kommer fra et kreativt team, med stor indsigt og erfaring i arbejdet med hvad der virker til hvilke målgrupper. En stor indsigt i materialer og funktionalitet kan sammenkoblet med kreativitet skabe store og spektakulære resultater… Kreativiteten er grundstenen i et godt og succesfuldt arbejde, som starter med, at kunne se mulighederne i øjenhøjde med brugerne.

 

 

Hvem der skal anvende løsningen og hvordan den skal anvendes er helt afgørende for udtryk og funktion. Et grundigt forarbejde med udforskning af anvendelsesmulighederne er ofte det som gør, at løsningen anvendes efter hensigten og skaber både samling og aktivitet

 

 

Designprocessen er der hvor erfaring og æstetik skal møde forståelsen af funktionalitet og materialer i et fremadrettet driftsmæssigt perspektiv. Et stærkt, enkelt og selvudtrykt design skaber den identitet, som sætter projektet solidt og succesfuldt på kortet.

 

 

Processen og forståelsen er de faktorer som danner rammen for et kompetent team af medarbejdere, der brænder for deres arbejde, og som både tilfører og udvikler fremtidens måde at bruge og skabe spektakulære løsninger på. Fremtiden skabes af dedikerede medarbejder, som ud fra en fælles bæredygtig forståelse finder glæde og næring i, at skabe fremtidens bevægelsesmiljøer.

 

 

 

 

 
       

 

 

Fakta:

CADO er et danskejet legepladsfirma med hovedsæde i Solrød Strand, som er repræsenteret i hele Skandinavien med afdelinger i både Norge og Sverige. Hos CADO forhandler vi legeredskaber, multibaner, vandleg, udendørs fitness m.m. fra flere af Europas førende producenter. Virksomheden har fokus på at hjælpe kunden fra idé til virkelighed gennem et enestående produktsortiment og rådgivning gennem mange års erfaring i branchen.
Du er altid velkommen til at kontakte os vedr. en uforpligtende dialog om dine behov.

Vision og værdier
CADO har et klart mål – vi vil gennem produktion og levering af unikke produkter gøre en forskel og skabe harmoni og balance, med respekt for vores kommende generationer.
Vi har i mange år designet, produceret og leveret legepladser, sports- og bevægelsesprojekter og uderum med professionel og kompetent rådgivning, høj service, unikke produkter og præcis levering i hele Danmark.

Vi vil være det førende legepladsfirma inden for design af uderum – og det forpligter. Derfor har vi altid fokus på vores grundværdier: troværdighed, innovation & bæredygtighed.

Sortiment
Vi kan tilbyde et unikt produktsortiment fra flere af Europas førende producenter. Ved udvikling af legepladser og uderum har vi især fokus på funktionalitet, høj kvalitet, lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Ønsker du inspiration og vejledning til at designe din næste legeplads, bevægelsesmiljø eller uderum, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7022 2628 eller info@cado.dk.