CADO er et danskejet legepladsfirma med hovedsæde i Solrød Strand, som er repræsenteret i hele Skandinavien med afdelinger i både Norge og Sverige. Hos CADO forhandler vi legeredskaber, multibaner, vandleg, udendørs fitness m.m. fra flere af Europas førende producenter. Virksomheden har fokus på at hjælpe kunden fra idé til virkelighed gennem et enestående produktsortiment og rådgivning gennem mange års erfaring i branchen.
Du er altid velkommen til at kontakte os vedr. en uforpligtende dialog om dine behov.

Vision og værdier
CADO har et klart mål – vi vil gennem produktion og levering af unikke produkter gøre en forskel og skabe harmoni og balance, med respekt for vores kommende generationer.
Vi har i mange år designet, produceret og leveret legepladser, sports- og bevægelsesprojekter og uderum med professionel og kompetent rådgivning, høj service, unikke produkter og præcis levering i hele Danmark.

Vi vil være det førende legepladsfirma inden for design af uderum – og det forpligter. Derfor har vi altid fokus på vores grundværdier: troværdighed, innovation & bæredygtighed.

Sortiment
Vi kan tilbyde et unikt produktsortiment fra flere af Europas førende producenter. Ved udvikling af legepladser og uderum har vi især fokus på funktionalitet, høj kvalitet, lang levetid og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Ønsker du inspiration og vejledning til at designe din næste legeplads, bevægelsesmiljø eller uderum, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7022 2628 eller info@cado.dk.