Daginstitutionen Legehjørnet ønskede en gennemgribende renovering af deres udearealer, med henblik på at skabe flere rum og mere legeværdi.

 

Kreativ løsning – mange rum til leg

I samarbejde med Københavns Kommune, Børne- og Ungeforvaltningen, har vi skabt en ny legeplads med mange rum, flere funktioner og grønne oaser – en helt ny disponering der skaber rammen for at løfte legeværdien væsentligt for børnene.

Vi dykkede ned i alle kroge af ønskerne for projektet, fortolkede på grundidéerne og forsøgte både at bibeholde alle ønsker samt tilføre idéerne detaljer, hvor kvalitet og legeværdi gik hånd i hånd med økonomien.

 

Leg, udfoldelse og rolleleg 

Det var vigtigt at tage højde for at løsningen kunne tilgodese både de helt små børn, samt de lidt større børn i institutionen – give dem en legeplads med plads og rum til at udfolde sig både fysisk og ved mere rolig rolleleg i alle de nye kroge.

Legehjørnets nye legeplads er taget i brug og fungerer nu dagligt som et vigtigt led for leg, udfoldelse og bevægelse for institutionens børn.

 

 

Projektleder
Jeanette Sandberg Andersen
Landskabsarkitekt MDL
T: +45 2285 3939
E: jsa@cado.dk

 

Placering:
Legehjørnet daginstitution
København S