Click and Play

Fokus på kvalitet, sikkerhed og detaljerne
CADO Legepladser A/S | Click and Play

Materialer

Aldersgruppe

Brands

Certificering

Legeværdi

⟵ Tilbage
Vis produkter: 20|50|100|Alle
 • SKU-nummer: IJ-CP-1828
  Pris:

  Du kan klatre og klatre på Click & Play Spriet Low klatring. Fire ‘træer’ er grundlaget for dette kombinationsudstyr med klatring og balancering af reb. Click & Play Spriet Low klatring er standard udstyret med grønne trætoppe og grønt reb.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1830
  Pris:

  Click & Play Spriet Double swing er en gynge med et børnesæde og et normalt gyngesæde mellem til abstrakte formede stolper. Click & Play Spriet Double swing er standardudstyret med grønne trætoppe.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1831
  Pris:

  Du skal sikre dig, at du har en god balance, når du spiller på Click & Play Spriet Balance-rebet. Men rolig, du kan altid holde fast i rebet. Click & Play Spriet balance reb er stanard udstyret med et grønt holdetov, et beige balancetov og grønne trætoppe.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1832
  Pris:

  Du kan vippe frem og tilbage på det abstrakte ‘blad’ i Click & Play Spriet Rocker-bladet. EPDM-gummilaget på ‘bladet’ sikrer, at du ikke glider af. Hold fast i bladets stilk. Click & Play Spriet Rocker-bladet er standard udstyret med grøn EPDM.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1870
  Pris:

  Nyd at dyrke udendørs med denne specielle Click & Play Familyfit dip-bar. Brug din egen kropsvægt til at træne arme, ben og abs.

 • Denne rutsjebane har en legende trappe med runde trin, der skråner opad. Et indlæg har en bar, hvor du kan holde fast i ekstra support. Click & Play Jungle & Ruins Slide er standard lavet af rustfrit stål. Trappens stolpe er lavet af varmgalvaniseret stål og har en grøn belægning.

 • Chill alene eller sving sammen – det er alt muligt i denne kurvsving med grønne toppe. Click & Play Jungle & Ruins Bird’s nest swing er standard lavet af varmgalvaniseret stål med en grøn belægning og en syntetisk kurv.

 • Click & Play Jungle & Ruins spinner er opdelt i tre rum, så flere børn kan lege på samme tid. Mens de spinder, kan de holde fast på stolperne i forskellige højder, eller de kan prøve at sidde på den nederste bjælke. Click & Play Jungles & Ruins spinner er standard lavet af varmgalvaniseret stål med en grøn belægning.

 • SKU-nummer: IJ-CP-6007
  Pris:

  Spil sammen på Click & Play Jungle & Ruins Seesaw, som har konturerede sæder og håndtag, du kan holde fast i. Click & Play Jungles & Ruins Seesaw er standard fremstillet af varmgalvaniseret stål med en grøn belægning.

 • Dette Click & Play Jungle & Ruins Klatreudstyr giver dig mulighed for at klatre til toppen via runde trin. Kan du nå toppen for at krydse til den anden side? Click & Play Jungles & Ruins Climbing er standard lavet af varmgalvaniseret stål med en grøn belægning.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1101
  Pris:

  Denne single Spinner Karrusel har en lang buet stang i midten for at gøre det nemmere for børnene at holde fast. Overfladen af drejeskiven er lavet af EPDM og kan fremstilles i sort, rød, blå og grøn.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1104
  Pris:

  Denne skrånende lave Click & Play-spinner har et indlæg i midten til at holde fast i og en platform, der drejer skrånende cirkler tæt på jorden. Click & Play Spinner skrånende lav er standard udstyret med blå EPDM på platformen..

 • SKU-nummer: IJ-CP-1109
  Pris:

  Spinner XL består af en stor drejeskive, hvorpå der er plads til 2-3 børn stående. Dette er et helt must i enhver legeplads. EPDM overfladen på drejeskiven kan fremstilles i sort, rød, blå og grøn

 • SKU-nummer: IJ-CP-1112
  Pris:

  Drej rundt på denne Click & Play Spinner-kugle Den grundlæggende form for dette udstyr inspirerer børn til deres eget leg. Fordi sådan en kugle kan være hvad som helst!

 • SKU-nummer: IJ-CP-1132
  Pris:

  Denne kompakte Click & Play vippe har et stilfuldt udseende, der får dette udstyr til at passe hvor som helst. Desuden har denne Click & Play Vippesav runde håndtag, hvor børn kan holde fast i, og det er lavt til jorden. Dette gør det også velegnet til mindre børn.

 • Alle skal have lov til at nyde en god omgang basketball! Gør brug af denne basketkurv på 2,8 m og øv dine dunks. Produktet fremstilles i alle standard RAL farver og er pulverlakeret.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1183
  Pris:

  Spil et spil basketball med dine venner med denne Click & Play basket-stang

 • Hoppe, løbe og lege med en bold. Børn kan have det sjovt med dette Click & Play Basket-spil med 3 udgange. Click & Play Basket-spillet med 3 udgange er standard udstyret med en kurv i farverne rød, gul og blå.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1220
  Pris:

  På denne Click & Play Rocking-motorcykel kan mindre børn nyde at rocke, mens de holder fast i ‘hjulet’. Click & Play Rocking motorcyklen er standard udstyret med en blå fjeder og et blåt sæde.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1221
  Pris:

  På denne Click & Play gyngende and kan mindre børn nyde at gynge, mens de holder fast i andens ‘hals’. Click & Play Rocking Rocking duck er standard udstyret med en blå fjeder og et blåt sæde.

Click & Play

Med Click and Play kan du lade legepladsen eller sportspladsen vokse med nærmiljøet!

Kunne du tænke dig fleksibel, bæredygtig og omkostningsbesparende løsning, der kan lade en legeplads eller en sportsplads vokse med den demografiske udvikling i dit nærområde? Og samtidig bidrage til en cirkulær økonomi? Med Click & Play! kan legeområder for både yngre og ældre børn, justeres og tilpasses, så den altid passer med de behov, områdets brugere har.

På grund af underlagets faste format – under hensyntagen til forskellige legefunktioner og sikkerhedsområder – behøver overfladerne ikke at justeres, hvis du vil skifte enheder. Du bestemmer hvilke enheder du vil have. Vælg, klik, færdig!

Enkel og fleksibel

Med Click & Play, kan legepladsudstyr ændres hurtigt og til minimal pris for nye enheder. Flere byggesten kan placeres på en legeplads.

Brugergebyr i stedet for investering?

Med Click & Play, kan legepladsudstyr ændres hurtigt og til minimal pris til nye enheder. Vi placerer simpelthen de nye legeredskaber på den eksisterende overflade. Og de brugte enheder? Vi giver det et andet liv på et andet sted. Du kan endda købe Click & Play konceptet på grundlag af et brugergebyr. Praktisk, fordi du ikke behøver at foretage store investeringer.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Send forespørgsel

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.