Click and Play

Fokus på kvalitet, sikkerhed og detaljerne
CADO Legepladser A/S | Click and Play

Materialer

Aldersgruppe

Brands

Certificering

Legeværdi

⟵ Tilbage
Vis produkter: 20|50|100|Alle
 • SKU-nummer: IJ-CP-1100
  Pris:

  Denne Spinner Karrusel består af en stor drejeplatform og er opdelt i fire sektioner, så flere børn kan lege samtidigt. Mens spinneren kører rundt, kan de holde fast i den buede stang i midten af karrusellen. Produktet kan fremstilles i alle standard RAL farver.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1101
  Pris:

  Denne single Spinner Karrusel har en lang buet stang i midten for at gøre det nemmere for børnene at holde fast. Overfladen af drejeskiven er lavet af EPDM og kan fremstilles i sort, rød, blå og grøn.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1104
  Pris:

  Denne skrånende lave Click & Play-spinner har et indlæg i midten til at holde fast i og en platform, der drejer skrånende cirkler tæt på jorden. Click & Play Spinner skrånende lav er standard udstyret med blå EPDM på platformen..

 • SKU-nummer: IJ-CP-1109
  Pris:

  Spinner XL består af en stor drejeskive, hvorpå der er plads til 2-3 børn stående. Dette er et helt must i enhver legeplads. EPDM overfladen på drejeskiven kan fremstilles i sort, rød, blå og grøn

 • SKU-nummer: IJ-CP-1112
  Pris:

  Drej rundt på denne Click & Play Spinner-kugle Den grundlæggende form for dette udstyr inspirerer børn til deres eget leg. Fordi sådan en kugle kan være hvad som helst!

 • SKU-nummer: IJ-CP-1132
  Pris:

  Denne kompakte Click & Play vippe har et stilfuldt udseende, der får dette udstyr til at passe hvor som helst. Desuden har denne Click & Play Vippesav runde håndtag, hvor børn kan holde fast i, og det er lavt til jorden. Dette gør det også velegnet til mindre børn.

 • Alle skal have lov til at nyde en god omgang basketball! Gør brug af denne basketkurv på 2,8 m og øv dine dunks. Produktet fremstilles i alle standard RAL farver og er pulverlakeret.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1183
  Pris:

  Spil et spil basketball med dine venner med denne Click & Play basket-stang

 • Hoppe, løbe og lege med en bold. Børn kan have det sjovt med dette Click & Play Basket-spil med 3 udgange. Click & Play Basket-spillet med 3 udgange er standard udstyret med en kurv i farverne rød, gul og blå.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1220
  Pris:

  På denne Click & Play Rocking-motorcykel kan mindre børn nyde at rocke, mens de holder fast i ‘hjulet’. Click & Play Rocking motorcyklen er standard udstyret med en blå fjeder og et blåt sæde.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1221
  Pris:

  På denne Click & Play gyngende and kan mindre børn nyde at gynge, mens de holder fast i andens ‘hals’. Click & Play Rocking Rocking duck er standard udstyret med en blå fjeder og et blåt sæde.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1224
  Pris:

  På denne Click & Play Rocker 4-sæders kan 4 børn nyde at rocke på samme tid, mens de holder fast i de buede søjler. Click & Play Rocker 4-pers. Er standard udstyret med en blå fjeder og en blå sæde.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1300
  Pris:

  Disse hoppestolper måler 9 cm i diameter og er ideelle til at springe buk. Stolpernes lave højde sikrer, at produktet også egner sig godt til de helt små. De kan fremstilles i alle standard RAL farver.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1336
  Pris:

  Click & Play Ladybird er et rødt, abstrakt mariehøne med sorte prikker, hvorpå små børn kan klatre, sidde, stå og vippe. Udstyret er lavt til jorden, så det er sikkert for små børn at lege med. Click & Play Ladybird kommer som standard i rødt med sorte prikker og sølvfarvede øjne.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1337
  Pris:

  Click & Play Dragonfly er en abstrakt guldsmed, hvor små børn kan klatre på, sidde på og vippe. Vingerne er EPDM-belagte, så børn ikke kan glide af. Click & Play Dragonfly er standardudstyret med blå EPDM.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1340
  Pris:

  Click & Play Ant er en abstrakt myre, hvor små børn kan klatre på, kravle videre, sidde på og snurre. Børn kan holde godt fast i antennerne.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1820
  Pris:

  Click & Play Spriet Bird’s Nest gyngen har en fuglerede gynge mellem to abstrakte formede stolper. Click & Play Spriet Bird’s Nest gynge er standard udstyret med grønne, buede stolper.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1822
  Pris:

  Click & Play Spriet-vippen har en lige, rund vandret bjælke med håndtag og EPDM ‘sæder’. Bjælken er forbundet til et lodret ‘træ’ via et vippesystem, hvilket skaber en vippeskive. Det abstrakte ‘træ’ med en sjov grøn top er basen og er en del af Click & Play-systemet, der gør det hurtigt og nemt at skifte udstyr. Click & Play Spriet-vippen er standard udstyret med en grøn belægning og grøn EPDM på sæderne.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1823
  Pris:

  Små børn kan lege under Click & Play Spriet-bladet, men de kan også klatre oven på det. Dette abstrakte træ med sjove ‘blade’ er basen og er en del af Click & Play-systemet, der gør det nemt og hurtigt at skifte udstyr. Click & Play Spriet-bladet er standardudstyret med grøn EPDM.

 • SKU-nummer: IJ-CP-1824
  Pris:

  Click & Play Spriet kolbøttebar har et abstrakt design med lodrette stolper, der er inspireret af træer, og som er en del af Click & Play-systemet.

Click & Play

Med Click and Play kan du lade legepladsen eller sportspladsen vokse med nærmiljøet!

Kunne du tænke dig fleksibel, bæredygtig og omkostningsbesparende løsning, der kan lade en legeplads eller en sportsplads vokse med den demografiske udvikling i dit nærområde? Og samtidig bidrage til en cirkulær økonomi? Med Click & Play! kan legeområder for både yngre og ældre børn, justeres og tilpasses, så den altid passer med de behov, områdets brugere har.

På grund af underlagets faste format – under hensyntagen til forskellige legefunktioner og sikkerhedsområder – behøver overfladerne ikke at justeres, hvis du vil skifte enheder. Du bestemmer hvilke enheder du vil have. Vælg, klik, færdig!

Enkel og fleksibel

Med Click & Play, kan legepladsudstyr ændres hurtigt og til minimal pris for nye enheder. Flere byggesten kan placeres på en legeplads.

Brugergebyr i stedet for investering?

Med Click & Play, kan legepladsudstyr ændres hurtigt og til minimal pris til nye enheder. Vi placerer simpelthen de nye legeredskaber på den eksisterende overflade. Og de brugte enheder? Vi giver det et andet liv på et andet sted. Du kan endda købe Click & Play konceptet på grundlag af et brugergebyr. Praktisk, fordi du ikke behøver at foretage store investeringer.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Send forespørgsel

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.