CADO

Tillgänglighet

CADO Legepladser A/S | Tillgänglighet

Materialer

Aldersgruppe

Brands

Certificering

Legeværdi

⟵ Tilbage
Vis produkter: 20|50|100|Alle
 • SKU-nummer: IP-KS-IN-01
  Pris:

  ntegrativ gravemaskine tilpasset til brug af børn i kørestol. Gravemaskinen er et unikt tilbud til legepladser med sandkasse eller sandoverflade.

 • Et integreret sæt med livlige farver bestående af tre tårne, to rutsjebaner og to broer, Inkluderendee en bevægelig bro med fire runde platforme, to buede gittertag, et sansebræt med to farverige trommer, der producerer maraca-lyde, et sansebræt med fem rørformede klokkespil, der producerer lyd, et sansetavle med et roterende hjul, der frembringer regnlyde, et sansetavle med et ur, et sansetavle med glideelementer, en kulerram og en sandkasse med skærme. Sættet har en sneglelignende designæstetik. Konstruktionen er lavet af rustfrit stål, modstandsdygtig over for vejrforhold og tung brug, med svejset konstruktion (brug af en klemme er ikke tilladt). De strukturelle rør (Inkluderendee otte bøjede rør) er afsluttet med sfæriske dekorative elementer, der ligner snegleantenner. Gulvet er lavet af HPL med en skridsikker tekstur, der sikrer brugersikkerhed og forhindrer overophedning i solen og nem frysning om vinteren.

 • Et integreret sæt med livlige farver bestående af et tårn med et gittertag og en rutsjebane, en indgangsrampe med reb og gelændere til klatring, en skrå klatrevæg med huller, et sansebræt med to farverige trommer, der producerer maraca-lyde, et sansebræt med fem rørformede klokkespil, der laver lyd, et sansetavle med et roterende hjul, der frembringer regnlyde, et sansetavle med et ur, et sansetavle med glideelementer, en abacus og en sandkasse med skærme. Sættet har en sneglelignende designæstetik. Konstruktionen er lavet af rustfrit stål, modstandsdygtig over for vejrforhold og hård brug, med svejset konstruktion (klemmer er ikke tilladt). De strukturelle rør (Inkluderendee fire bøjede rør) er afsluttet med sfæriske dekorative elementer, der ligner snegleantenner. Gulvet er lavet af HPL med en skridsikker tekstur, der sikrer brugersikkerhed og forhindrer overophedning i solen og frost om vinteren.

 • Et integreret sæt med livlige farver bestående af et tårn, to gittertag, en rutsjebane, en indgangsrampe med reb og buede gelændere til klatring, en skrå klatrevæg med huller, et sansebræt med to farverige trommer, der producerer maraca-lyde, sansebræt med fem rørformede klokkespil, der producerer lyd, en sansetavle med et roterende hjul, der frembringer regnlyde, en sansetavle med et ur, en sansebræt med glideelementer, en abacus og en sandkasse med skærme. Sættet har en sneglelignende designæstetik. Konstruktionen er lavet af rustfrit stål, modstandsdygtig over for vejrforhold og tung brug, med svejset konstruktion (brug af en klemme er ikke tilladt). De strukturelle rør (Inkluderendee to bøjede rør) er afsluttet med sfæriske dekorative elementer, der ligner snegleantenner. Gulvet er lavet af HPL med en skridsikker tekstur, der sikrer brugersikkerhed og forhindrer overophedning i solen og nem frysning om vinteren.

 • Et integreret sæt med levende farver bestående af to tårne ??med gittertag, tre lige rutsjebaner, en bevægelig bro med fire runde platforme, en indgangsrampe med reb og gelændere til klatring, en skrå klatrevæg med huller, en spiral indgangsstige, en sensorisk bræt med to farverige trommer, der frembringer maraca-lyde, et sansebræt med fem rørformede klokkespil, der producerer lyd, et sansebræt med et roterende hjul, der frembringer regnlyde, et sansebræt med et ur, et sansebræt med glidende elementer, en kulerram, og en sandkasse med skærme. Sættet har en sneglelignende designæstetik. Konstruktionen er lavet af rustfrit stål, modstandsdygtig over for vejrforhold og tung brug, med svejset konstruktion (brug af en klemme er ikke tilladt). De strukturelle rør (Inkluderendee seks bøjede rør) er afsluttet med sfæriske dekorative elementer, der ligner snegleantenner. Gulvet er lavet af HPL med en skridsikker tekstur, der sikrer brugersikkerhed og forhindrer overophedning i solen og nem frysning om vinteren.

 • Et integreret sæt med livlige farver bestående af fire tårne, to lige rutsjebaner, to gittertag, tre broer, Inkluderendee en bevægelig bro ophængt i kæder, og indgangsstiger, et sansebræt med to farverige trommer, der producerer maraca-lyde, et sansebræt med fem rørformede klokkespil, der producerer lyd, et sansetavle med et roterende hjul, der frembringer regnlyde, et sansetavle med et ur, et sansetavle med glideelementer, en abacus og en sandkasse med skærme. Sættet har en sneglelignende designæstetik. Konstruktionen er lavet af rustfrit stål, modstandsdygtig over for vejrforhold og tung brug, med svejset konstruktion (brug af hæfteklammer er ikke tilladt). De strukturelle rør (Inkluderendee ti bøjede rør) er afsluttet med sfæriske dekorative elementer, der ligner snegleantenner. Et af tårnene har et gittertag med flere runde åbninger. Gulvet er lavet af HPL med en skridsikker tekstur, der sikrer brugersikkerhed og forhindrer overophedning i solen og nem frysning om vinteren. Tag, indkørselsrampe, glidesider og sektioner er lavet af tre-lags, farvet HDPE med en tykkelse på mindst 15 mm.

 • Et integreret sæt med levende farver bestående af to tårne, med rutsjebaner, en rørformet klatrestruktur med et reb, broer, en indgangsrampe med et reb, stiger, en pioner, et sansebræt med to farverige trommer, der producerer maraca-lyde, et sansetavle med fem rørformede klokkespil, der producerer lyd, et sansebræt med et roterende hjul, der frembringer regnlyde, et sansebræt med glideelementer, en kulerram og en sandkasse. Sættet har en sneglelignende designæstetik. Konstruktionen er lavet af rustfrit stål, modstandsdygtig over for vejrforhold og tung brug, med svejset konstruktion (brug af hæfteklammer er ikke tilladt). De strukturelle rør (Inkluderendee fire bøjede rør) er afsluttet med sfæriske dekorative elementer, der ligner snegleantenner. Slidevægge, indgangsrampe og runde elementer er lavet af HDPE-plade. Gulvet er lavet af HPL med en skridsikker tekstur, der sikrer brugersikkerhed og forhindrer overophedning i solen og nem frysning om vinteren. Tag, indgangsrampe, glidesider og klatrevæg er lavet af tre-lags, farvet HDPE med en tykkelse på mindst 15 mm.

 • Et farverigt integreret sæt bestående af tre tårne, hvoraf to af dem har gennembrudte tage, en rutsjebane, to klatrevægge med huller, en reb-klatrevæg, en indgangsrampe med et reb, indgangsstiger, en pioner, en sansebræt med to farverige trommer, der frembringer maraca-lyde, et sansebræt med fem rørformede klokkespil, der producerer lyd, et sansebræt med et roterende hjul, der frembringer regnlyde, et sansebræt med glidende elementer, en abacus og en sandkasse med fire skærme. Sættet har en designæstetik inspireret af formen af ??en snegl. Konstruktionen er lavet af rustfrit stål, modstandsdygtig over for vejrforhold og tung brug, med svejset konstruktion (brug af hæfteklammer er ikke tilladt). De strukturelle rør (Inkluderendee fire bøjede rør) er afsluttet med sfæriske dekorative elementer, der ligner snegleantenner. Rutschebane, indgangsrampe, tage på klatrevægge og rækværk er lavet af HDPE-plade. Gulvet er lavet af HPL med en skridsikker tekstur, der sikrer brugersikkerhed og forhindrer overophedning i solen og nem frysning om vinteren.

 • Et integreret sæt i livlige farver bestående af tre tårne, hvoraf det ene har en rutsjebane, en indgangsrampe med et reb, to broer, en pioner, indgangsstiger, et sansebræt med to farverige trommer, der producerer maraca-lyde, et sansebræt med fem rørformede klokkespil, der producerer lyd, et sansebræt med et roterende hjul, der frembringer regnlyde, et sansebræt med glidende elementer, en kulerram og en sandkasse. Sættet har en designæstetik inspireret af formen af ??en snegl. Konstruktionen er lavet af rustfrit stål, modstandsdygtig over for vejrforhold og intensiv brug, med svejset konstruktion (brug af hæfteklammer er ikke tilladt). De strukturelle rør (Inkluderendee seks bøjede rør) er afsluttet med sfæriske dekorative elementer, der ligner snegleantenner. Rutsjebanen, indgangsrampen, klatrevæggen, tagene og rækværket er lavet af HDPE-plade. Gulvet er lavet af HPL med en skridsikker tekstur, der sikrer brugersikkerhed og forhindrer overophedning i solen og nem frysning om vinteren.

 • Et integreret sæt i levende farver bestående af tre tårne, rutsjebaner, broer, en rørformet klatrestruktur, en pioner, stiger, et sansebræt med to farverige trommer, der producerer maraca-lyde, et sansebræt med fem rørformede klokkespil, der producerer lyd, en sansebræt bræt med et roterende hjul, der frembringer regnlyde, et sansebræt med glidende elementer, en kulerram og en sandkasse med net. Sættet har et design inspireret af formen af ??en snegl. Konstruktionen er lavet af rustfrit stål, modstandsdygtig over for vejrforhold og intensiv brug, med en svejset struktur (brug af hæfteklammer er ikke tilladt). De strukturelle rør (Inkluderendee seks bøjede rør) er afsluttet med sfæriske dekorative elementer, der ligner snegleantenner. Rutsjebanernes vægge, indgangsrampen, klatrekonstruktionen, tagene, farverige ringe og rækværk er lavet af HDPE-plade. Gulvet er lavet af HPL med en skridsikker tekstur, der sikrer brugersikkerhed og forhindrer overophedning i solen og nem frysning om vinteren.

 • Et integreret sæt i levende farver bestående af fem tårne, to rutsjebaner, forbindende broer mellem tårnene, klatrevægge, en indgangsrampe med et reb, indgangsstiger, et sansebræt med to farverige trommer, der producerer maraca-lyde, et sansebræt med fem rørformede klokkespil, der producerer lyd, et sansebræt med et roterende hjul, der frembringer regnlyde, et sansebræt med glideelementer, pioner, en kuleramme og en sandkasse med net. Sættet har et design inspireret af formen af ??en snegl. Konstruktionen er lavet af rustfrit stål, modstandsdygtig over for vejrforhold og intensiv brug, med en svejset struktur (brug af hæfteklammer er ikke tilladt). De strukturelle rør (Inkluderendee ti bøjede rør) er afsluttet med sfæriske dekorative elementer, der ligner snegleantenner. Rutsjebanernes vægge, indgangsrampen, klatrevæggene, tagene, farverige ringe og rækværk er lavet af HDPE-plade. Gulvet er lavet af HPL med en skridsikker tekstur, der sikrer brugersikkerhed og forhindrer overophedning i solen og nem frysning om vinteren.

 • Et integreret sæt i livlige farver bestående af tre tårne, rutsjebaner, en bro, en gennembrudt baldakin, et sansebræt med to farverige roterende trommer, der producerer maracas-lyde, et sansebræt med fem rørformede klokkespil, der udsender lyde, et sansebræt med et roterende hjul, der efterligner regn. lyde, et sansetavle med et ur, et sansetavle med glideelementer og to kuleramme. Sættet er designet med en snegle-inspireret æstetik. Strukturen er konstrueret af rustfrit stål, hvilket gør den vejrbestandig og velegnet til hård brug. Konstruktionen er svejset (brug af hæfteklammer er ikke tilladt). De strukturelle rør, Inkluderendee seks bøjede rør, er afsluttet med sfæriske dekorative elementer, der ligner snegleantenner. Glidevægge, tårnelementer, balustrader og baldakin er lavet af HDPE (high-density polyethylen). Gulvet er lavet af HPL (højtrykslaminat) med en anti-skrid tekstur, der sikrer sikkerhed, forhindrer overophedning i solen og minimerer frysning om vinteren.

 • Et integreret med livlige farver bestående af tre tårne, en rutsjebane, to indgangsramper, en bro og gitterskærme, et sansebræt med to farverige roterende trommer, der producerer maraca-lyde, et sansebræt med fem rørformede klokkespil, der producerer lyd, en sansebræt bræt med et roterende hjul, der frembringer lyden af ??regn, et sansetavle med et ur, et sansebræt med bevægelige elementer og to kuleramme. Sættet er stylet med reference til snegleformer. Konstruktionen er lavet af rustfrit stål, modstandsdygtig over for vejrforhold og tung brug; den har en svejset konstruktion (brug af hæfteklammer er ikke tilladt). De strukturelle rør, Inkluderendee seks buede rør, er afsluttet med sfæriske dekorative elementer, der ligner snegleantenner. Væggene på rutsjebanen, tårnene, balustraderne og baldakinerne er lavet af HDPE-plade. Gulvet er lavet af HPL-plade med en skridsikker tekstur, der sikrer sikkerhed under brug og forhindrer overophedning i solen og frost om vinteren.

 • Et integreret lege sæt i levende farver bestående af fire tårne, en rutsjebane, en indgangsrampe, et sansebræt med to farverige roterende trommer, der producerer maraca-lyde, et sansebræt med fem rørformede klokkespil, der producerer lyd, et sansebræt med et roterende hjul, der producerer lyden af regn, et sanse tavle med et ur, et sanse tavle med bevægelige elementer og to kulramme. Sættet har et design inspireret af snegleformer. Konstruktionen er lavet af rustfrit stål, modstandsdygtig over for vejrforhold og tung brug, med svejset konstruktion (brug af hæfteklammer er ikke tilladt). De strukturelle rør, Inkluderendee seks buede rør, er afsluttet med sfæriske dekorative elementer, der ligner snegleantenner. Væggene på rutsjebanen, tårnene, balustraderne og baldakinerne er lavet af HDPE-plade. Gulvet er lavet af HPL-plade med en skridsikker tekstur, der sikrer sikkerhed under brug og forhindrer overophedning i solen og frost om vinteren. Den præsenterede produkttegning er en integreret del af beskrivelsen, og produktet skal matche det afbildede udseende.

 • Den inkluderende karrusel giver mulighed for samtidig brug af 1 person i kørestol og 4 personer, der sidder på bænke.
  Karrusellen sættes i gang af en person placeret på ydersiden. Alle elementer er malet med en epoxy-zink grunder og maling. Konstruktionen er udført i sort stål. Gulvet er lavet af ribbet, skridsikker aluminiumsplade.

 • Den inkluderende karrusel giver mulighed for samtidig brug af 1 person i kørestol og 4 personer, der sidder på bænke.
  Karrusellen sættes i gang af en person placeret på ydersiden. Alle elementer er malet med epoxy-zink grunder og pulvermaling. Gulvet er lavet af ribbet, skridsikker aluminiumsplade.

 • Den inkluderende karrusel giver mulighed for samtidig brug af 2 personer i kørestol eller 2 stående personer.
  Karrusellen sættes i gang af en person placeret på ydersiden. Alle elementer er malet med epoxy-zink grunder og maling. Konstruktionen er udført i sort stål. Gulvet er lavet af ribbet, skridsikker aluminiumsplade.

 • Et sansebræt til kreativ leg med en lyd, der forstærker kreativiteten og sanseoplevelsen hos børn, også dem i kørestol. Med hundredvis af kugler i rustfrit stål, der spinder på lejer af rustfrit stål af høj kvalitet, skaber disse trommer en fascinerende maracas-lyd, der helt sikkert vil glæde og betage dit barn. Pladens struktur er lavet af pulverlakeret sort stål, vejrbestandig og klar til intensiv brug. Tavlen er lavet af HDPE plast. Stængerne er afsluttet med sfæriske dekorative elementer.

 • Et sansebræt til kreativ leg med en lyd, der forstærker kreativiteten og sanseoplevelsen hos børn, også dem i kørestol. De fem pentatoniske rørklokker i CDEGA producerer lyd i god kvalitet, der vil glæde og inspirere. Klokken er farvekodet for at gøre det nemt for børn at spille musik efter farve, hvilket tilføjer en ekstra dimension af kreativitet og udforskning til oplevelsen. Pladens struktur er lavet af pulverlakeret sort stål, vejrbestandig og klar til intensiv brug. Tavlen er lavet af HDPE plast. Stængerne er afsluttet med sfæriske dekorative elementer.

 • Et sansebræt til kreativ leg med en lyd, der forstærker kreativiteten og sanseoplevelsen hos børn, også dem i kørestol. Med tre bongoer i forskellige størrelser og diametre er denne enhed bygget til at modstå selv den hårdeste brug, samtidig med at den producerer enestående kvalitetslyd. Uanset om dit barn er en spirende musiker eller elsker at eksperimentere med lyd, tilbyder disse bongoer uendelige kreative udtryk og udforskningsmuligheder. Pladens struktur er lavet af pulverlakeret sort stål, vejrbestandig og klar til intensiv brug. Tavlen er lavet af HDPE plast. Stængerne er afsluttet med sfæriske dekorative elementer.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Send forespørgsel

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.