CADO

Legeplads til børnehaver

Vi har mange års erfaring med rådgivning og salg til børnehaver. Vores legepladser lever op til de strengeste krav på markedet, både inden for sikkerhed og oplevelsen af produktet.

Den fornemste opgave for os er at præsentere gennemarbejdede, kreative løsningsforslag, der opfylder jeres behov og ønsker. Vi sætter en ære i at være en kompetent, troværdig samarbejdspartner, der overholder tidsplaner og overleverer en flot, sikker og multifunktionel legeplads. Vores legepladser til børnehaver skal bidrage til børnenes udvikling, relationer, sundhed og fysiske udfoldelse, samtidig med de ikke udsættes for fare. Vi arbejder for at skabe legepladser og uderum, der appellerer til børnenes fantasi, gør dem bevidste omkring deres sanser og udvikler på deres sociale kompetencer. Derfor vil en legeplads fra CADO have fokus på motorik, sanser og glæden ved bevægelse uden at gå på kompromis med sikkerhed og design.

Vi står til rådighed under hele processen lige fra planlægning, projektering, udførelse og den efterfølgende drifts- og vedligeholdelsesproces. Vi indgår gerne som en del af opgaven eller som totalleverandør på hele projektet, hvad enten der er tale om renovering af et eksisterende område eller etablering af en ny legeplads.

Hvis du vil høre nærmere om vores legepladsløsninger til børnehaver eller andre institutioner, så kontakt os endelig på telefon 70 22 26 28 eller på [email protected].

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.