CADO

Legepladser til skoler

Vores vigtigste formål er at skabe rammer, der inspirerer børn og unge til leg, læring og bevægelse.

Hos CADO har vi mange års erfaring med design af legepladser til skoler, herunder uderum og bevægelsesmiljøer. Med udgangspunkt i jeres specifikke ønsker og behov kan vi udarbejde et løsningsforslag med fokus på målgruppe, omgivelser og design. Den vigtigste opgave for os er at skabe et miljø, der bidrager til børn og unges læring, udvikling og bevægelse.

Når man designer et uderum til skoler, skal der være plads til at brænde energi af. Med vores brede produktsortiment kan vi tilbyde alt lige fra outdoor fitness, multibaner og vandleg, til klassiske legeredskaber som gynger, klatresystemer og legehuse.

Vi har skabt en ny produktserie, Leg og Læring, der har til formål at støtte op om skolereformens krav om 45 minutters motion om dagen. Ved at integrere redskaber fra denne produktserie i skolens uderum, er det muligt at kombinere leg og læring og give børnene en god oplevelse.

Vi indgår gerne som en del af opgaveløsningen eller som totalleverandør på hele projektet, hvad enten der er tale om renovering af et eksisterende område eller etablering af en ny legeplads eller bevægelsesmiljø.

Hvis du vil høre nærmere om vores løsninger til skoler eller andre institutioner, så kontakt os endelig på telefon 70 22 26 28 eller på [email protected].

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.