CADO
CADO Legepladser A/S | Legepladstyper | Legepladser til zoologiske haver

Legepladser til zoologiske haver

Vi har, sammen med legepladsdesignerne fra vores agenturer, stor erfaring i at skabe spektakulære temalegepladser med imponerende detaljer og formidlingsværdi.

Kundeundersøgelser har vist, at børnefamilier bruger mere tid på legepladsen end på at se på dyrene i ZOO. En temalegeplads indrettet som et formidlings- og aktivitetsområde for hele familien med blandt andet grillhytter, amfiscene, opholdsplateauer, legeområder giver helt nye muligheder for fastholdelse af familier og samtidig at formidle læring om dyrene, naturen osv. Vi har, sammen med legepladsdesignerne fra vores agenturer, stor erfaring i at skabe spektakulære temalegepladser med imponerende detaljer og formidlingsværdi.

Fra polarområder til tætte jungler indeholdende sjove gengivelser af naturens dyr og planter til svalende vandlegepladser – alt er muligt, det er kun fantasien, der er sætter grænser. Selvfølgelig udført i de bedste materialer med hensyntagen til sikkerhed, høj legeværdi og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.