Lege- og oplevelsesområde med vand som hovedtema

På Den Blå Planet har vi designet og etableret et stort udendørs lege- og oplevelsesområde med vand som hovedtema.

 

 

En vandlegeplads kan samle hele familien

I designet har vi lagt stor vægt på, at områderne skal fungere som platform til at udforske vandets forunderlige verden. På området kan familier sammen få en større forståelse for vand gennem fysisk aktivitet og samarbejde, eller de voksne kan nyde mad og drikkevarer, mens børnene leger på egen hånd og inspireres i trygge og sikre rammer.

Legen lægger ikke op til at du bliver våd, så du behøver ikke at medbringe skiftetøj. Lege- og oplevelsesområdet er designet med speciel omtanke for aldersgrupper, hensyntagen til miljø, minimal vedligeholdelse og ikke mindst den smukke arkitektoniske bygning.

 

To legepladser med vand og et stort klatreområde

Vandlegesystemet Water Journey Labyrinten for de helt små, 2 store vandlegepladser og et stort klatreområde. Overalt på området kan de unikke halv- og helkugler i gummi give mange sjove legestunder eller blot være et rart sted at sidde og nyde den flotte udsigt over Øresund.

 

Vandgennemtrægelig belægning

På hele området er udlagt CADO Stone Flex, som er en unik vandgennemtrængelig belægning. Om det regner eller vandet pjasker fra redskaberne, vil belægningen altid fremstå ”tør” at gå på. De opstillede produkter kommer fra vores unikke agenturer Kaiser & Kühne og VORTEX.

 

 

Vandleg skaber glade børn

En vandlegeplads kan skabe mange typer af leg, der hver især fremkalder forskellige interaktioner med vandets mange former og som særligt tilbyder børn vigtige udviklingsmuligheder.

I CADO har vi stort fokus på, at skabe løsninger der gør verdenen sjovere og mere meningsfuld at bevæge sig i og som skaber fysisk og mental balance. I arbejdet med vandlegepladser skaber vi legeområder, som udnytter vandets magi og sikrer maksimal legeværdi og mulighed for læring.

Er du også en vandhund? Så kom forbi Den Blå Planet og få en familieoplevelse med sjask, hop, rutsjning og plask.

 

Gode legepladser skabes i børnehøjde

Få hjælp til skabe mere leg med vand, som børnene elsker. Find alt om vandlegepladser under “vandleg” eller besøg vanduniverset Vortex Danmark.

 

Kontakt
René Nielsen
Projektleder
RN@cado.dk
+45 22 11 20 10