Lege- og oplevelsesområde med vand som hovedtema

På Den Blå Planet har CADO designet og etableret et stort udendørs lege- og oplevelsesområde med vand som hovedtema.

I designet har vi lagt stor vægt på, at områderne skal fungere som platform til at udforske vandets forunderlige verden. På området kan familier sammen få en større forståelse for vand gennem fysisk aktivitet og samarbejde, eller de voksne kan nyde mad og drikkevarer, mens børnene leger på egen hånd og inspireres i trygge og sikre rammer.

Legen lægger ikke op til at du bliver våd, så du behøver ikke at medbringe skiftetøj. Lege- og oplevelsesområdet er designet med speciel omtanke for aldersgrupper, hensyntagen til miljø, minimal vedligeholdelse og ikke mindst den smukke arkitektoniske bygning. De 3 områder består af den unikke Water Journey Labyrinth for de helt små, 2 store vandlegepladser og et stort klatreområde. Overalt på området kan de unikke halv- og helkugler i gummi give mange sjove legestunder eller blot være et rart sted at sidde og nyde den flotte udsigt over Øresund.

På hele området er udlagt CADO Stone Flex, som er en unik vandgennemtrængelig belægning. Om det regner eller vandet pjasker fra redskaberne, vil belægningen altid fremstå ”tør” at gå på.

Få en super familieoplevelse med sjask, hop, rutsjning og plask. De opstillede produkter kommer fra vores agenturer Kaiser & Kühne og VORTEX.

 

Projektleder
Søren Andersen
Salgschef
sa@cado.dk
+45 6013 5920

 

Placering
Den Blå Planet
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup