CADO
CADO Legepladser A/S | Den Blå Planet

Den Blå Planet

, ,

Hos Den Blå Planet kan du udforske og forstå vandets forunderlige verden i trygge og inspirerende rammer. Pumper, sluser, møller og meget mere har vi samlet på 3 vandlegepladser – 1 til de små og 2 til de store. Vandlegen er skabt med læring for øje og lægger ikke op til at blive våd, så der er ingen behov for skiftetøj. Her kan man også slappe af med lidt mad og drikkevarer og nyde udsigten over Øresund, mens børnene leger og lærer.

Har man i stedet brug for at brænde noget krudt af, har vi også installeret et stort, udfordrende klatreområde uden vand, hvor der er masser af mulighed for at klatre, kravle, svinge og rutsje.

Vandlegeredskaberne står på et underlag af CADO Stone Flex, en unik vandgemmetrængelig belægning, der altid fremstår ‘tør’, uanset om det plasker fra legepladserne eller strømmer ned fra himlen.

Vandlegepladserne bruger vandets magi til at skabe både stor legeværdi og mulighed for læring. Og så skaber det glade børn. Produkterne kommer fra vores leverandører Kaiser & Kühne og VORTEX, hvor særligt den sidste er en af verdens førende leverandører af vandleg med mere end 25 år i branchen. Legepladserne er skabt med omtanke for forskellige aldersgrupper, hensyntagen til miljøet og på en måde, der sikrer minimale vedligeholdelseskrav og komplimenterer den smukke hovedbygning.

Placering
Den Blå Planet, Kastrup

Byggeår
2015

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.