Den nye naturlegeplads rummer et væld af aktivitetsmuligheder for store børn og barnlige sjæle

Hedeland Naturpark ønskede en fornyelse af det eksisterende legeområde i form af en ny naturlegeplads.

Udgangspunktet var at optimere legeværdien for de mange børn, der besøger legepladsen. I fællesskab med Hedeland Naturpark valgte vi en løsning med fokus på naturlegeredskaber, som harmonerer med området.

 

Den nye dobbelt svævebane

Den gamle legeplads havde en svævebane, som Hedeland ønskede at udskifte til en længere svævebane. Løsningen blev en ny 40 meter lang dobbelt svævebane konstrueret i stål med to sæder.

Den nye svævebane rummer nye muligheder for leg. Børnene kan tage en tur sammen, eller lege “hvem kommer først”, mens de svæver med sus i maven og vind i håret. En anden fordel er, at køen til svævebanen er kortere, og i den forstand giver tid til mere leg.

Børn og voksne i alle aldre kan nyde en tur på svævebanen.
Se blot vores direktør og arkitekt have det sjovt på en svævetur. Her finder du vores mange løsninger under “svævebaner“.

 

 

Lad fantasien råde i naturlige omgivelser

Naturlegepladsen giver plads til at børnene kan lege, hoppe og svinge sig rundt i de mange spændende redskaber. Kombinationen af fri natur og leg for store og barnlige sjæle giver fantasien mulighed for at udvikle sig – og hvem ved, hvor legen fører hen?

Ønsker du rådgivning til en naturlegeplads der passer til dine behov og ønsker? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 26 28 eller info@cado.dk.

 

Placering
Hedeland Naturpark
2640 Hedehusene