CADO
CADO Legepladser A/S | Hedeland naturlegeplads

Hedeland naturlegeplads

,

Hedeland Naturpark har naturen i fokus. Så da de ønskede at forny deres eksisterende legeområde, blev løsningen selvfølgelig en naturlegeplads. Vores opgave blev at finde ud af, hvordan vi kunne forbedre det, der allerede fungerede så godt ved området. Vores svar blev en legeplads, der harmonerer med omgivelserne og en opgradering af den gamle legeplads’ samlingspunkt: Svævebanen.

Valget faldt derfor på en spritny, 40 meter lang, dobbeltsvævebane [link] i stål. Designet med de to baner giver plads til nye muligheder for leg. Med vind i håret og sus i maven kan man svæve afsted sammen eller lege ‘hvem kommer først’. [link til video]

En anden fordel ved den dobbelte svævebane er, at den mindsker køtiden og giver i stedet tid til mere leg. Svævebanen kommer fra Kaiser & Kühne – vores leverandør, der siden legepladsens renovation er blevet tildelt Svanemærket. Det betyder, at alle deres produkter lever op til de strengeste krav for genanvendelighed og minimal brug af kemikalier. En sund, miljørigtig løsning som samlingspunkt i den frie natur.

Byggeår
2019

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.