Vi byder velkommen til den nye maritime legeplads i Havneparken, Kalundborg

Børnene har fået en fantastisk dejlig og blød belægning at bevæge sig rundt på, og helt bogstaveligt, så bevæger børnene sig anderledes – eller rettere, underlaget lægger op til helt andre og mere aktive legemønstre:

De ruller rundt, løber op og ned, og nogle gange ligger de bare og kigger og nyder alt det, der sker omkring dem. Børnene får lyst til at være i kontakt med belægningen og integrerer den som en naturlig del af deres leg.

“Det lille maritime skib” og det motoriske legeområde giver børnene mulighed for mange forskellige typer af lege kan finde sted på samme tid. Det kan ske uden at de kommer i konflikt med hinanden og samtidig kan de lege/bevæge sig i flere niveauer, blive udfordret samt få styrket og udviklet deres motoriske egenskaber på forskellige måder.

Udover at sikre høj legeværdi er der blevet lagt stor vægt på at skabe et område med en meget let og åben konstruktion for at minimere, at området bliver anvendt på en uhensigtsmæssig måde og at udsynet til den smukke omkringliggende natur ikke skæmmes.

Se de mange glade børn til indgivelse af legepladsen her.

 

Placering: 
Kalundborg Havnepark

 

Projektleder
Søren Andersen
sa@cado.dk
+45 6013 5920