CADO
CADO Legepladser A/S | Kalundborg Havnepark

Kalundborg Havnepark

,

I Kalundborg Havnepark har vi trukket det bedste fra havnen med op på land til en smuk, åben og fantasifuld legeplads. En kutter er stødt på grund i sandet, en tovværksbane slanger sig som fiskenet rundt over åbne farvande og en skattekiste venter for enden af banen, men du må selv kravle ind i den for at finde ud af, hvad der gemmer sig.

Rigtig sand og vand er det selvfølgelig ikke. I stedet er det en dejlig blød og farverig gummibelægning – et underlag, som lægger op til nye og mere aktive lege. Børnene kan rulle, løbe op og ned eller falde på det, eller de kan simpelthen bare ligge og kigge og nyde alt det, der sker omkring dem. Det bløde underlag og de udfordrende tovbaner skaber et motorisk legeområde, der giver plads til mange forskellige typer leg på samme tid.

Den maritime legeplads vækker børnenes fantasi, styrker og udvikler deres motoriske evner, og som prikken over i’et tager den stort set ikke noget af den flotte udsigt. Se de mange glade børn til indgivelse af legepladsen her.

Placering 
Kalundborg Havnepark

Byggeår
2018

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.