CADO har i samarbejde med Knuthenborg Safaripark, Spielart og vores dygtige og kreative montører, skabt denne unikke og fantastiske legeplads.

 

Christoffer Knuth, ejer og direktør for Knuthenborg Safaripark udtaler:

– Vi har valgt at rive den gamle legeplads ned for at genopbygge den i en endnu federe og moderne form med lækkert faldunderlag.

Vi oplever at legepladsen er meget populær hos især de mindste gæster, og Christoffer Knuth forudser, at den nu vil være endnu mere tillokkende.

– Hele legepladsen er tematiseret i afrikansk stil, således at den passer ind i Limpopoland. For forældrene er den også bedre, da legepladsen blandt andet sikrer, at man kan følge sine børn rundt. Den er med vilje bygget mere ”gennemsigtig”, så man ikke skal bruge lang tid på at kalde på sine søde små, fortæller Christoffer Knuth.

 

 

I CADO er vi stolte:

Med udgangspunkt i en tematisering af Limpopoland har vi skabt en legeplads der rummer et hav af udfordringer, legeværdier og detaljer, der fører børnene ind i Limpopolands spændende verden.

For at skabe mest mulig legeværdi indenfor projektets budget, er de store rutschebaner genbrugt fra den gamle legeplads.

Vi er i CADO utroligt stolte af, at kunne give Knuthenborg Safaripark denne mulighed for, at præsentere deres gæster for en af Danmarks flotteste og mest spændende legepladser.

 

Projektleder
Poul Erik Sørensen
Projektchef, Jylland
T: +45 2285 5020
E: pes@cado.dk

 

Placering
Knuthenborg Safaripark

Link til artikel: www.knuthenborg.dk/godt-nyt-til-alle-legeboern