CADO
CADO Legepladser A/S | Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark

,

På en blød, varm, rød og gul slette skyder en hel, lille verden op midt i Knuthenborg Safariparks afrikansk inspireret forlystelsesparadis Limpopoland. Områdets unikke temadesign stod derfor i front, da parken besluttede at renovere deres legeplads. Med det in mente tog vi fat i vores fast samarbejdspartner Spielart for at skabe en eksotisk, fantasifuld og alsidig legeplads.

Løsningen er et slaraffenland af alt det bedste, man kan håbe på at finde på en legeplads: Legetårne med rutsjebaner, vippe, gynge, svævebaner og en klatre- og balancebane med flere forskellige forløb. Derudover har vi tilføjet en cirkel af krintrommer, der giver plads til en lærerig rytmeleg, og to lerhytter, der inspirerer til forskellig rolleleg.

I et forsøg på at få budgettet til at række så langt som muligt, valgte vi at genbruge legepladsens gamle rutsjebane og designe klatretårnet, så den passer til det. På den måde kunne vi i stedet bruge pengene på at skrue op for legeværdien.

Christoffer Knuth, ejer og direktør for Knuthenborg Safaripark udtaler:

– Vi har valgt at rive den gamle legeplads ned for at genopbygge den i en endnu federe og moderne form med lækkert faldunderlag.

Legepladsen er meget populær hos især de mindste gæster, og Christoffer Knuth forudser, at den nu vil være endnu mere tillokkende.

– Hele legepladsen er tematiseret i afrikansk stil, således at den passer ind i Limpopoland. For forældrene er den også bedre, da legepladsen blandt andet sikrer, at man kan følge sin børn rundt. Den er med vilje bygget mere ‘gennemsigtigt’, så man ikke skal bruge lang tid på at kalde på sine søde små, fortæller Christoffer Knuth.

Placering
Knuthenborg Safaripark

Byggeår
2019

Link til artikel: www.knuthenborg.dk/godt-nyt-til-alle-legeboern

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.