CADO
CADO Legepladser A/S | Blovstrød Børne- og Læringsby

Blovstrød Børne- og Læringsby

Hos Blovstrød Børne- og Læringsby har vi sat leg og natur i fokus. Legepladsen er opdelt i fire områder: Selve legepladsen, en sansesti, et mad- og bålområde og en labyrint. Fælles for dem alle er, at de er skabt i et naturskønt design med rig beplantning og et væld af forskellige sanseindtryk.

Områdets naturlegeplads har både klatretårn, balancebaner, rutsjebaner og gynger. Her er der fysisk udfordrende baner for børn i alle aldre, arrangeret på en måde, der giver flere forløb frem og tilbage mellem områderne. Vi har derudover valgt at udvide områdets sandkasse, så der er blevet plads til et mudderkøkken, hvor de mindste kan lege med sand og mudder og deltage i forskellige rollelege.

Sansestien er en smuk rute mellem træer og buske med mange forskellige typer underlag, som børnene kan spæne igennem i en fangeleg eller gå stille igennem og snakke som et afbræk fra den mere hektiske stemning på legepladsen. Det samme gør sig gældende i labyrinten, der naturligt vækker børnenes nysgerrighed og giver en anderledes og smuk arena til både afslapning og lege som f.eks. gemme- og fangeleg.

I hjertet af legepladsen ligger vores specialtegnede bålhus. Det er et samlingssted, hvor der er godt med plads til, at mange børn både kan sidde eller overnatte under halvtaget. Bålstederne, blomsterkasserne og den lille scene er alle samlet med bålhuset i en cirkulær form, så det er let at følge med i, hvad der foregår rundt omkring på legepladsen.

Byggeår
2022

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.