CADO
CADO Legepladser A/S | Børnehuset Nansensgade

Børnehuset Nansensgade

Legepladsen hos Børnehuset Nansensgade er et lysende eksempel på, hvordan man selv i en baggård kan skabe en rar, varm atmosfære. Vi har samlet gårdens forskellige områder til et helstøbt legemiljø med nye rum og ruter rundt mellem legeredskaberne. Og så er det hele bygget i varmt, kobberrødt træ.

Projektet startede med et ønske fra Børnehuset om at få deres legeområde renoveret, og derfra skød idéer frem: Bedre opholdsmuligheder, flere aktiviteter, fokus på beplantning. Desuden fik børnene lov til at være en del af tilblivelsen af den nye legeplads ved at sætte deres håndaftryk i den friske beton bagerst på pladsen, noget som de vil huske i mange år, mens de vokser op. 

Legepladsen er bygget af vores dygtige tømrer og indeholder blandt andet et stort klatresystem med rutsjebane, en gynge, legehuse og sandkasser. Der er plads til både den mere fysiske leg med mange forskellige aktiviteter, men også den mere stille leg med trædæk, legehuse og andre pausesteder, man kan søge ind i. På toppen af bygningerne ligger smukke sedumtage med hårdføre planter, der passer til det danske klima, der både halverer afstrømningen af regnvand, beskytter mod solens UV-stråler og reducerer temperatursvingninger – alt sammen noget, der forlænger tagets levetid. 

Placering
Børnehuset Nansensgade
København

Byggeår
2019

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.