CADO
CADO Legepladser A/S | Bredekærgård

Bredekærgård

Legepladsen hos Bredekærgård er som taget direkte ud af børnenes første billedbog om bondegårdslivet. Her finder man tamdyr, kæmpegrøntsager, halmballer, man kan springe rundt på, og meget mere. Samlet i et smukt, specialdesignet tema, fortæller legepladsen en historie om den natur og det gårdliv og landbrug, som den står i centrum af. 

På den rustikke bondegårdslegeplads er der skruet helt op for legeværdien. Udover en håndfuld ‘klassikere’ som klatretårn, rutsjebane, og balancebaner har vi også tilføjet en masse unikke redskaber, der passer til temaet. Her finder man blandt andet en vandpumpe og et hejsesystem.

Bredekærgård er afgjort en af vores mest detaljerige legepladser. Fra håndudskårne blomster og tamdyr til et køkken med kaffekande fra Madam Blå – som også har inspireret den karrusel, der står som centrum på pladsen. Det er en løsning med plads til både vildere lege, pausteder til stille leg og steder, som inviterer til rollelege. En legeplads med plads til 100 nye historier og sin egen at fortælle. 

Placering
Ishøj

Byggeår
2021

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.