CADO
CADO Legepladser A/S | Bruksparken

Bruksparken

Splashpad med vandleg

Anlægget i Bruksparken i byen Finspång nær Linkköping i Sverige består af ti flotte, farverige og spændende vandredskaber, der vil inspirere og glæde både store og små børn.

Vandlegen sættes i gang af børnene selv, der aktiverer en sensor med hånden. Derefter starter anlæggets sekvenser og sprøjter vand ud i en kortere perioden, hvorefter der lukkes ned for vandet, indtil vandlegen igen aktiveres af et barn.

At vandet skal genstartes hele tiden betyder, at vandforbruget er minimalt. Den store fordel ved denne type vandsystem er også, at der ikke er noget stående vand, og at der derfor ikke er behov for personale eller livredder på stedet.

Hele legeområdet er let tilgængeligt for alle, også børn og voksne i kørestole. Men områdets tilgængelighed dækker over meget mere end tilgængelighed for kørestole.

Risiko, inklusion og lige muligheder bør også tages med i en vurdering af et anlæg. Let og god tilgængelighed er afgørende for 10 procent af befolkningen og har betydning og værdsættes af 40 procent af alle andre.

Faktisk har alle mennesker glæde af god tilgængelighed – det er værdifuldt, når let adgang og god tilgængelighed gør det muligt for alle at lege SAMMEN på det samme område.

Anlægstype
Splashpad drevet af et Smartpoint styresystem.

Vand
Gennemstrømning, ingen genbrug af vand.

Placering
Bruksparken, Finspång

Byggeår
2020

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.