CADO
CADO Legepladser A/S | Drottninghögs­parken

Drottninghögs­parken

En vandlegeplads med recirkuleret og genanvendt vand. Et komplet anlæg med speciel renseteknik, som formindsker vandforbruget og samtidig lever op til alle krav for rensning og vandkvalitet.

Vandlegepladsen er designet så den rammer i forhold til målgruppe, hvor der både er små forsigtige og udforskende oplevelser for de allermindste, samt et område hvor teenagere kan boltre sig i store vandplask og selv aktivere og påvirke hvordan vandet udformes.

Alle vandaktiviteter skal startes manuelt på to aktivatorer, som derefter formidler vand til alle redskaberne i sekvenser af forskellig hyppighed, varighed og med forskellig intensitet.
Hele den elektronisk styrede vandformidling giver en unik legeværdi, hvor alle aldersgrupper bliver aktiveret og udfordret på forskellige niveauer.

De mange forskellige former for vandeffekter formidler indsigt og læring i hvordan vand fremkommer i forskellige former, som eks. forstøvning, stråler, søjler, kaskader, lamineret vandspejle, rendende kanaler, opdæmninger m.fl.

Placering
Drottninghögsparken
Helsingborg

Byggeår
2022

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.