CADO
CADO Legepladser A/S | Israels Plads

Israels Plads

, ,

Miljørigtigt, holdbart, vandalsikret, smukt og rustfrit. Alle gode grunde til, at København Kommune skulle vælge en Citybox [link] som deres nye sportsbane, da de i starten af 2010’erne fornyede Israels Plads. Men det vigtigste blev, at Cityboxens design er gennemsigtigt og derfor ikke ville stjæle hverken udsigt eller udsyn på den nyrenoverede plads. 

Faktisk er boldburet skabt med respekt for omgivelserne på flere måder – ikke kun visuelt. De støjsvage stålkabler i siderne på banen sikrer, at boldspil ikke forstyrrer og generer områdets beboere, og så er boldburet skabt på en bæredygtig måde med mest mulig omtanke for klimaet – en måde, som IJslanders produkter i 2019 er blevet tildelt Svanemærket for.

I midten af 2014 – efter flere måneder med konsultationer mellem Københavns Kommune, deres arkitekter og vores leverandør IJslander – blev den 43 m2 store, ovale Citybox installeret. Løsningen står i dag stadig som ny efter 8 års levetid og summer af liv 365 dage om året. Vi er stolte af at have bidraget til dette hel specielle rum, som den dag i dag er blevet et varemærke for området – et minimalistisk samlingspunkt for leg, bevægelse og socialt samvær, der passer ind i bybilledet i hjertet af København.

Fakta om vores Citybox-boldbur

  • CADO Citybox er testet i forhold til sikkerhed, styrke og stabilitet og lever op til de strengeste miljøkrav fra Miljømærkning Danmark.

  • Alle materialer er lavet af genanvendeligt, rustfrit stål, som sikrer, at det er en bæredygtig løsning med minimal indvirkning på miljøet. Kravet for svanemærket på stål er, at 20% bliver genanvendt, men med Cityboxen er det helt oppe på 86%.

  • Citybox kan pga. det gennemsigtige design installeres i byen såvel som i mere naturåbne omgivelser uden at stjæle udsyn eller skærme for udsigten.

  • Kombinationen af det holdbare, rustfri stål og en grundig produktionsproces betyder, at IJslanders produkter har en lang levetid med minimale vedligeholdelseskrav.

  • Fordi Cityboxens sider er lavet af stålkabler, er det noget nær umuligt at udføre hærværk på sportsbanen. Man kan så at sige ikke lave graffiti, fordi vi har fjernet ”lærredet”.

  • Stålkablerne ‘griber’ bolden under boldspil og sikrer derfor et støjsvagt sportsmiljø, der efterlader stort set ingen lyd.

  • Citybox kan bestilles som et standardprodukt eller designes efter ønske og behov.

Placering
Israels Plads, København

Byggeår
2013

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.