CADO
CADO Legepladser A/S | Kirkebjerg skole

Kirkebjerg skole

Efter en større renovering på Kirkebjerg skole, så det ikke godt ud for skolens legeplads. Den var blevet slidt ekstra hårdt, og det var på tide med en ny. Derfor fik vi til opgave at skabe en ny, skarp, moderne legeplads, der kunne skabe sammenhæng mellem de forskellige legeområder, som førhen var forbeholdt hvert enkelt fritidshjem.

Når man bygger et legeområde til en skole, bygger man til et hav af forskellige aldre, temperamenter og behov. Derfor er det vigtigt med en alsidig løsning, der kan tilgodese de fleste. Løsning blev her at dele legepladsen på midten med én side rettet mod mere fysisk aktiv leg og én side rettet mod mere stille og rolig leg.

På den ene side står skolens nye, flotte legetårn, der giver børnene en masse udfordrende klatremuligheder med et blødt, farverigt gummiunderlag til beskyttelse. På den anden side finder vi trædæk og hængekøjer, hvor man kan lege mere stille eller simpelthen bare slappe af. Mellem de to sider er der både masser af luft, der giver plads til mange forskellige lege, uden de kommer i konflikt med hinanden, og en serie af trampoliner, hvor man kan sætte kroppen i bevægelse.

Placering
Kirkebjerg Skole, København

Byggeår
2018

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.