CADO
CADO Legepladser A/S | Langelands Plads

Langelands Plads

,

Med det nye lege- og uderum på Langeplads Plads på Frederiksberg er der lagt stor vægt på at skabe en plads til både fysisk aktivitet og rolige gøremål. Pladsen er delt op i et træningsområde, et legeområde og mange små pausesteder, så der både er plads til bevægelse og stille samtale.

En hjørnesten i det nye design er legeområdets nye Citybox. Citybox er vores visionære boldbur. En komplet støjsvag, hærværkssikker, miljørigtig løsning, der passer lige ind i området uden at stjæle udsyn. Citybox skaber en plads til sport og leg, der ikke forstyrrer omverdenen – hverken med larm, hærværk eller forurening. Derudover har området fået et specialdesignet træningselement, en træningsstation og flere mindre siddemøbler.

Legeområdet er ligesom træningsområdet skabt med et design, der med både farver og materialer passer lige ind i bybilledet. Legepladsen består af et 6 meter højt, moderne klatretårn med rutsjebane, en klatreklode og en klatreramme, hvor børnene kan få kroppen i bevægelse, samt en gynge og en sandkasse til mere rolig leg.

Placering
Langelands Plads 7
Frederiksberg

Byggeår
2020

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.