CADO

Parkour

,

Parkour er en fri, fleksibel og flyvende type bevægelse. Det er leg, træning og gymnastik samlet i én. Det handler ikke om at være først eller sidst, men om at improvisere og se nye muligheder i vante områder. Så når man bygger en plads til parkour, handler det ikke om selv at bygge ‘det sjove’ ind i løsningen. Det handler om at skabe et sted, hvor de udøvende selv kan finde og opfinde det.

Gentofte Kommune ville gerne have lidt mere ud af et lille, grønt område nær Bakkegårdsskolen og besluttede derfor, at der skulle bygges et nyt parkoursystem. Og det har resulteret i en masse ny og anderledes motion til kommunens børn og unge, der sætter pris på den frie leg uden regler.

Det bedste ved et så simpelt design er, at det kan bruges til flere formål. Voksne kan også bruge systemet – og ikke kun til parkour. Det er nemlig også ligetil at benytte systemet til lidt adspredende træning på løbeturen. Fordi legen er overladt til de legende og ikke pushet af designet, ligger der i det simple design ubegrænset legeværdi.

Placering
Gentofte

Byggeår
2017

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.