CADO
CADO Legepladser A/S | Splashpad Örebro Stadspark

Splashpad Örebro Stadspark

I Örebro Stadspark i Sverige har det gamle soppebassin fået en grundig opgradering med spændende vandleg. Anlægget har meget stor legeværdi og er samtidig tilgængelig for alle, uanset mobilitet. Her kan ALLE være med – også kørestolsbrugere.

Vandlegen, som er strategisk placeret i hjertet af byparken, er ikke bare et sted til leg, men også en æstetisk opgradering af parkens udseende.

Vandlegen er åben for offentligheden hver dag fra morgen til aften og er allerede blevet en favorit. Besøgende kan også nyde siddepladser omkring anlægget, hvor forældre kan se deres børn, mens de hygger sig med andre voksne.

På en solrig dag blev parken fyldt med latter, sprøjt og glitrende vanddråber, da indbyggere i Örebro deltog i åbningen af det nye samlingssted.

Indvielsen af vandlegen var en familiefest med over 300 deltagere. Örebros kommunaldirektør klippede det symbolske bånd, mens børnene ventede utålmodigt ved siden af. Da vandstrålerne endelig blev tændt, løb børnene jublende gennem det forfriskende vand.

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.