CADO
CADO Legepladser A/S | UCC Campus Carlsberg

UCC Campus Carlsberg

,

UCC Campus Carlsberg er et nyt, moderne læringsmiljø midt i storbyen, der huser mere end 10.000 studerende. Her kan man finde bl.a. dramasale, musiklokaler og masser af grønne områder. Og så kan man finde det nye stilsikre, minimalistiske og moderne boldbur, leveret af CADO, der befinder sig i 6. sals højde under åben himmel.

Med det nye, racerrøde boldbur, kan man nyde solen og frist luft langt fra vejens os, og med udsigt over byens skyline kan man roligt sige, at designet “når nye højder”. Buret er luftigt og designet i varme, røde og brunlige nuancer, der komplimenterer resten af campus.

Boldburet hos UCC Carmpus Carlsberg er en del af vores Citybox-sortiment og med til det følger en masse fordele: Sortimentet blev i 2019 tildelt Svanemærket, hvilket sikrer, at det lever op til de strengeste krav fra Miljømærkning Danmark. Materialerne er lavet af genanvendeligt rustfrit stål. Det vandalssikrede, gennemsigtige design med brug af stålkabler kan let installeres i såvel byen som i naturåbne omgivelser uden at stjæle udsyn eller udsigt.

Vi siger tak for et godt samarbejde til JJW Arkitekter, D|K2 og Balslev, som har fungeret som bygherrerådgivere på såvel udearealer og indretning af hele den nye UCC-bygning.

Placering
Københavns Professionshøjskole,
Campus Carlsberg

Byggeår
2016

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.