CADO
CADO Legepladser A/S | Vildtbanegården

Vildtbanegården

Ud med det grå, ind med farverne. Det var ønsket hos boligselskabet Vildtbanegård i hjertet af Ishøj. Derfor tog vi fat i vores altid farverige samarbejdspartner SpeilArt for at skabe en 5-delt, farvestrålende legeplads, der kunne fordeles rundt på hele boligforeningens areal.

Formanden for boligforeningen Lonnie Nielsen fortæller, hvordan den forrige legeplads var meget gammeldags:

”Jeg har boet her i afdelingen i 25 år, og den stod her, da jeg flyttede ind. Det var gråt og kedeligt og det samme, som man ser i alle andre gamle bebyggelser. Vi var rundt og kigge på nogle forskellige legepladser, og løsningerne fra SpielArt siger bare noget. Vi ville gerne have nogle forskellige ting, men som alligevel hang sammen, og det har vi fået. Og så er der bare fuld fart på farverne!”

På de 5 forskellige dele af legepladsen har vi samlet en bunke forskellige legeredskaber. I område 1 og 2 er der leg til de mindre med rutsjebane og legetårn i stærke farver, tematiseret om insekter, frugt og bær. Område 3 og 4 har både en lille frugtbod til rollelege som købmand og et stort og fantasifuldt legetårn med masser af forskellige legemuligheder. Til sidst kommer område 5, hvor vi har skruet helt op for farten med en dobbelt svævebane, hvor man kan få vind i håret sammen med en ven.

Placering
Vildtbanegård Det sociale Boligselskab, Ishøj

Byggeår
2022

Kontakt

Ønsker du rådgivning til en legeplads, eller uderum, der passer til dine behov og ønsker? 

Så er du velkommen til at kontakte os.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.