CADO

CADO Flex

CADO Legepladser A/S | CADO Flex

Materialer

Aldersgruppe

Brands

Certificering

Legeværdi

⟵ Tilbage
Vis produkter: 20|50|100|Alle
 • Dette produkt er udviklet som en unik og anderledes løsning til erstatning for traditionelle belægningstyper som fliser, brosten og asfalt og som i sin struktur tilbyder egenskaber, der kan reducere omkostninger til drift og vedligehold.

  Belægningen fås i mange farver og strukturer.

  CADO Stone Flex kan bruges som belægning i parker, som underlag i indkørsler og på parkeringspladser eller lignende. Belægningen kan både tåle person- og lastbilstrafik. Hårdhed og styrke kan afstemmes til brugen af overfladen. Det er en permeabel belægning, som optager overfladevand, og overfladen er lukket nedefra, hvorfor der er ikke er nogen fuger. Det betyder ingen ukrudt og derved minimal vedligeholdelse.

 • EN1177 certificeret faldunderlag. Helstøbt gummi opbygges i lag oven på en fast bundopbygning. Det stødabsorberende lag udlægges i den tykkelse, som kræves for at opnå den fornødne stødabsorberende effekt jf. EN1177. Som afslutning udlægges ca. 15 mm EPDM gummi som slidlag.

  CADO Soft Flex kan leveres i en palette af farver, der frit kan kombineres. Derved kan belægningen tilføre legepladsen yderligere legeværdi med fx hoppefelter, streger, figurer mm.

  Belægningen er også ideel til at underbygge et bestemt tema på legepladsen.

 • Dette produkt er udviklet som en unik og anderledes løsning til erstatning af traditionelle belægningstyper som fliser, brosten og asfalt og som i sin struktur tilbyder egenskaber, der kan reducere omkostninger til drift og vedligehold.

  CADO Combi Flex kan bruges som belægning i parker, som underlag i indkørsler og på parkeringspladser eller lignende. Belægningen kan både tåle person- og lastbilstrafik. Hårdhed og styrke kan afstemmes til brugen af overfladen.

  Det er en permeabel belægning, som optager overfladevand, og overfladen er lukket nedefra, hvorfor der er ikke er nogen fuger. Det betyder ingen ukrudt og derved minimal vedligeholdelse. Belægningen fås i mange farver og strukturer.

Herunder kan du fremsøge produkter og indhold fra CADO

Send forespørgsel

Log ind for at få adgang til priser, tilbudsliste, tekniske data og DWG filer.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du anmode om login nedenfor.