En legeplads der samler boligforeningens beboere

Projektet omfattede alt fra nedrivning af den gamle legeplads til design og konstruktion af den nye tilpassede legeplads.

Det endelige resultat har begejstret beboerne. Der er blevet skabt en ramme og et samlepunkt for beboerne, der tilfører stedet værdi for de mange familier. De har nu en legeplads, hvor børnene kan udfolde sig og venskaber kan opstå på den fantasifulde legeplads.

 

Tilført legeværdi og attraktivitet for børnene

Til projektet udvalgte vi flere elementer, som gør legepladsen helt unik og tilpasset Jacob Persgården’s ønsker. Der blev plads til flere forskellige legeredskaber, heriblandt en svævebane, gynger, karusseller og sandkasser. Legepladsens helt centrale element ”Det eventyrlige slot” understøtter børnenes temaleg og vækker deres nysgerrighed og fantasi.

 

Placering
Jakob Persgården
Arlöv, Sverige