Tranebakken i Ishøj har fået ny legeplads.

Legepladsen ligger opad et større boligområde og benyttes til dagligt af institutioner og dagplejemødre mv.

Ishøj kommune ønskede en renovering af legepladsen der kunne opgradere stedet med mere legeværdi samt bedre udnyttelse af den omkransende bakke med beplantning. Derudover skulle den have sit helt eget udtryk, så den ikke lignede alt det andet.

Legepladsløsningen er designet af CADO i samarbejde med vores agentur Spielart, som er specialister i unikke tematiserede legepladser.

på den ene side af legepladsen står den fine bagerbutik med fine detaljer som røg ud af skorstenen og friskbagt brød på disken – en smuk kulisse for rolleleg.

Går du op ad balancebommen på skråningen, kommer du op til det fine udsigtstårn med kikkert – her kan du nyde udsigten ud over markerne. Balancesystemet går videre langs skråningen med platforme, gangbro og balancestubbe.

I midten af legeområdet står det store klatresystem med rutschebane, armgang, torve og klatrenet. Klatresystemet med naturlige og sortmalede stolper er lavet i et smukt, unikt og skævt design, som kun Spielart kan lave det. Øverst på en af stolperne står den fine trane og holder øje med det hele.

 

Ønsker du også at få en løsning som tranebakken? Så kontakt os for en uforpligtende snak på tlf.
70 22 26 28 eller info@cado.dk.

 

Projektleder
Jeanette Sandberg Andersen
Landskabsarkitekt mdl
T: +45 2285 3939
E: jsa@cado.dk